Halloween!

Glad Halloween på alla! =) Blev sminkning av syster och hennes kompis idag också så tog jag kort och redigerade ett av dom också.





Svartvitt eller färg?



Imorgon åker jag till Stockholm, hoppas allt kommer gå bra.

Klart slut!

Pumpa!

Haha jag gjorde inte allt jag skulle göra visst, men jag städade hela huset istället! En pumpa hann jag iaf göra. Här är resultatet!



Klart slut!

Att göra idag

  • Äta frukost [x]
  • Ut med vovvarna [x]
  • Fotografera [x]
  • Sminka lillasyster [x]
  • Göra sallad (antar jag) [] Behövdes inte
  • Halloweenpynta [] hade inte mkt att pynta med
  • Leta resväska []
  • Börja packa []
  • Duscha []
  • Fixa pumpa [x]
  • Städa rummet [x]
  • Ge godis till "bus eller godis" barn [] Mamma och ando gjorde det
  • Sminka familjen? Vi kom aldrig fram till om vi ska göra det eller inte, men min familj gillar att skrämmas ;) [] Behövdes inte

Det är det jag kom på nu som jag ska göra =)

Klart slut!

saknad är jobbigt!

Ibland är det jobbigt att vara kär. Eller inte att vara kär, men att sakna någon så fruktansvärt mycket! Jag ska iväg på praktik till stockholm i tre veckor och det känns jättejobbigt eftersom jag inte vet om jag kommer få träffa Stefan eller inte. Jag vet att det kommer gå bra hur det än blir men det känns som att vi kommer vara ifrån varandra en hel evighet, även fast det egentligen inte är så lång tid. Jag är jätteglad att jag fick praktik på det stället jag fick den, och det är bra för mig att jag får vara där.

Ni som har varit ifrån någon ni älskar av hela erat hjärta under en längre tid, har ni några förslag på vad som gör allt lite lättare?

28 oktober 2008

Idag har jag bara varit hemma hela dagen och inte gjort något speciellt. Men jag har iaf fixat flygbiljetter till och från stockholm. Åker på söndag kväll 19.50, hoppas det går bra.
Har inget speciellt att skriva om.

Klart slut!

♥ ♥ ♥

Har inte skrivit på ett tag men jag har varit upptagen med att vara med min älskling, och ta hand om honom, stackaren var sjuk och hade feber, men mår bättre nu. Jag lyckades inte med att inte bli smittad men det är det värt!

♥Vi firade ett år igår (26 oktober)




Åkte in till stan till hans lägenhet. Där fixade vi oss iordning innan vi gick ner på stan och åt god mat på Volos. Supergott citronvatten hade dom också.





Påväg hem fotade vi lite, kallt! Hihi men det är roligt att ha lite bilder med fin bakgrund. Tyvärr fokuserade inte kameran så bra på oss.



När vi kom hem satt vi och myste och värmde oss lite innan vi gick till affären och handlade efterrätt, glass med gelehallon. Vi tänkte ha frysta hallon men dom fanns inte, bara några som var jättedyra. Så det får bli en annan gång.



Riktigt härligt att få vara med den underbara människan! Saknar honom redan och jag hoppas att han kan ta sig ner till mig under praktiken! <3

Klart slut!

Det brinner!

Vi var och handlade på ICA maxi när vi får höra att det brinner på norrgårdsvägen, det är våra grannars hus. Vi åker snabbt hem och ser på långt avstånd hur det flammar upp stora lågor från huset. Jag tror inte att det är mycket som går att rädda men alla människor klarade sig utan skador och det är det viktigaste.







Fick tillbaka två prov idag också, matten hade jag fått VG på om jag hade fått ett till rätt typ och svenskan fick jag VG på men det hade jag inte hunnit göra färdigt. 

Imorgon kommer Stefan, känns bra behöver verkligen få träffa honom nu! <3

Klart slut!

21 oktober 2009

Nu är jag hemma från dansen. Första lektionen blev det nästan bara stretching och andra lektionen blev det massa dans. Jag har kommit på att jag typ kommer stå längst bak på uppvisningen =( Kommer inte tillbaka först sista lektionen innan uppvisningen. Det gick iaf bra.

Har ringt till farmor och farfar nu och jag får bo hos dom under praktiken, härligt! Skolfotografering imorgon också. Nu orkar jag inte skriva något mer.

Klart slut!

Min mamma skämmer bort mig (A)

Hihi min mamma är väldigt snäll och har köpt massa saker till mig! =D Jag har fått 6 böcker, två par örhängen, en fin tvättkorg, ett rosdoftande ljus och skunkspray. Massa tack till dig!

Idag var jag och hälsade på Stefan i Järpen, alltid lika härligt att få vara i närheten av honom. Var även en jätteskön busstur dit, sov hela vägen.

Jag har fått en praktikplats i Stockholm nu, ska vara på hos Tomas, en salong där Wellas chefstylist jobbar. Jag får inte ta några kunder eftersom dom tar rätt höga priser för en klippning men jag får ta dit modeller och klippa och styla dom. Ska även ha med mig en docka som jag ska öva gesällmomenten på. Det kommer nog bli nice. Imorgon ska jag ringa farmor och farfar och höra om jag kan bo hos dom. Är det nån som är i Stockholm under vecka 45, 46 och 47 och vill klippa sig, hör av er!

Bra dag och glad Fanny! =)

Klart slut!

19 oktober 2009

Den här dagen har inte varit så jättebra. Dagen börjar med att jag försover mig eftersom min väckarklocka hade fått för sig att ställa om sig och gå 25 minuter senare. När jag kom till skolan hade jag massa huvudvärk och lektionen vi skulle ha hade vi inte för han som skulle komma blev sjuk. Min huvudvärk blev värre när över 20 hårtorkar var igång i salongen. Man kunde knappt andas. På bussen satt jag och skrev lite från hjärtat. Det är skönt att skriva ner saker ibland, speciellt allt man är glad över i livet! När jag kom hem åt jag en bit kladdkaka från igår, mums. Sen kikade jag film och gick ut med vovvarna. Under kvällen har jag inte gjort så mycket, kollat massa dans och såklart roat mig med yatzy. Nu ska jag snart sova så det blir imorgon och jag får träffa Stefan. Träffade han senast igår förmiddag men det känns som att det gått en vecka sen vi träffades.

Klart slut!

The soloist

Vissa bra och vissa dåliga delar i filmen men i helhet var filmen rätt bra.
Den handlar om Steve Lopez, en journalist på L.A Times och om hans möte och vänskap med den schizofrene, hemlöse violinisten Nathaniel Ayers.
Lopez gör allt för att hjälpa Ayers att ta sig ifrån gatan, och målet är han ska få chansen att uppträda på Walt Disney Concert Hall.



Klart slut!

blä för dumma bilister!

En del människor är juh helt sjuka, om man ser att två människor går över vägen gasar man väl inte på och tutar!? Hade vi inte sprungit hade vi blivit påkörna, inte okey!

I skolan skulle vi ha nåt brandgrejs men han som skulle komma blev sjuk så vi satt och pratade praktik och färg ett tag och sen gick vi upp till salongen och fönade hår. Nu ligger jag hemma i sängen och tar det lugnt.

Igår kom jag på ett sätt att göra människor genomskinliga, kommer nog nån bild senare nån gång, måste ta lite nya som jag kan redigera.

Klart slut!

18 oktober 2009

Idag åkte jag hem från Stefan =(

När jag kom in genom dörren och kollar in i vardagsrummet ser jag en stor lampa hänga där.






Sen skulle jag och mamma fixa snyggt på väggen men klistemärkerna ramlar av.



Efter vi hade fixat med det fick jag för mig att baka kladdkaka, luktar jättegott men har inte smakat än det får bli efter maten. Jag vill ha ett till element i rummet! Det jag har nu är inte ens varm och mitt rum är jättekallt.

Jag träffade en från min gamla mentorsgrupp, Mattias i fredags också. Det var kul, har inte träffat han på länge! Nä nu ska jag göra nåt.

Klart slut!

17 oktober 2009

Sitter hemma hos älskling nu och väntar att han ska komma upp igen så vi kan se film, ice age 3 blir det.
Mysig dag idag och igår, blir oftast så när jag är med Stefan^^ Rätt rolig dag i skolan igår också, vi hade rollspel där en skulle vara kund och en annan skulle vara frisör. Det slutade med att simon skulle vara en flörtig frisör och herla klassen satt och skrattade då.

Imorgon åker jag hem, tidigt tyvärr men jag hoppas jag kan träffa stefan på tisdag igen. Nu kommer han upp igen så nu blir det film!

Klart slut!

15 oktober 2009

Vi skulle ha fått vårat matte prov tillbaka, men lärarna på våran skola är väldigt sega på att rätta! Men våran lärare sa iaf att det inte var nån som behövde göra omprov, det är bra. På svenskan kollade vi på film och sen fick vi sluta.
Jag har varit duktig idag! Jag har städat, fått min garderob lite finare, skrivit ett personligt brev och sökt praktik. Snart ska jag nog fixa naglarna lite, om jag inte gör det imorgon istället. Har varit härligt väder idag också! Ganska varmt, så som jag tycker höstdagar ska vara. Imorgon blir det telefonvett och sen åker jag till min älskling!! Är där i helgen, kommer bli massa mys^^ Och så får jag träffa hans vovve, väldigt busig liten hund.




Klart slut!

14 oktober 2009

Idag har varit en bra dag, hela veckan har varit bra. Idag var det först skola, redovisning på grupparbeten som gick sådär. Sen hem och ta det lugnt och sen iväg på dansen. Det gick bra och var kul, fick lära oss lite på en ny dans men vi fick inget nytt på dom gamla. Hon som har våran grupp medan våran riktiga danslärare är borta kör slut på oss, men det är sjukt roligt. Efter dansen blev det klassmiddag på simon och victors, mums! Fast jag gick lite tidigare så jag skulle hinna med bussen hem. Det var trevligt. Nu sitter jag här och pratar med Stefan och sen blir det sova.

Klart slut!

13 oktober 2009

Idag åkte jag till min älsklings skola och hälsade på där i några timmar, mys^^ Är jätte trött nu så orkar inte skriva så mycket..
Jag har förresten fått ett underrställ! Det är jätte härligt speciellt på morgonen och kvällen när vovvarna ska ut. Nä nu ska jag vila lite och lyssna på musik.

Klart slut!

Leka med lera!

Idag när jag kom hem fick jag ett ryck och ställde mig och gjorde lera. Av den leran blev det många misslyckade saker som rasade ihop men tillslut fick jag iaf till en pumpa. Den sprack tyvärr när den var i ugnen =/ Men här är resultatet efter bakandet, knådandet, pysslandet och målandet! Kul var det!





Klart slut!



Grattis!

Till min kära mor som fyller år idag! Av mig fick hon den här bilden som jag hade skrivit ut i stort format.




Fast utan "photographer Fanny Jäderfeldt" Men mamma ville ha mitt namn med så jag får skriva dit det sen.
Vi åt god middag och gott fika. Men jag åt ingen tårta, det är äckligt! xD Jag fick kakor istället^^



Annars har jag typ kollat på film och dans idag. Fattade inte mycket av filmen men den var bra endå. Vet inte vad den heter heller=S

Jag tänkte förresten klaga på en sak! Inne på Domus måste man ha en mobil för att kunna gå på toaletten! Seriöst, tänk på dom som inte har mobiler! Sjukt dåligt tänkt.

Klart slut!

10 oktober 2009

Nu har Stefan åkt hem och jag sitter och funderar på vad jag ska göra. blir nog en film! Itorsdags kväll lekte jag lite med mina naglar, här är resultatet.


Igår klippte jag av Isa minst hälften av hennes hår! Det var kul ovh blev bra. Sen kom älsklingen hit och vi åkte hem till mig och myste och tog det lugnt. Jag har även lyckats göra min mor jäte nyfiken på sin present, det är kul för hon har ingen aning om vad hon ska få.

Idag har det inte hänt så mycket, mest tagit det lugnt och gått runt på stan. Nä nu ska jag kolla film!

Klart slut!

8 oktober 2009

Blev inget inlägg igår, jag orkade inte skriva xD Men igår var en rätt slapp dag. Och jag missade massa bussar xD På morgonen missade jag bussen till skolan så jag kom en halvtimme för sent. Vi skulle vara på jamtli men det hade tydligen blivit ändrat så vi skulle vara uppe i klassrummet istället. När jag kom dit var ingen i min grupp där, jag hade ingen dator och jag hade klarat provet så läraren hade ingen uppgift till mig så jag fick gå hem. Jag gick runt på stan och fixade lite saker, en sak tog längre tid än väntat så jag missade bussen hem och fick vänta på nästa. Efter jag hade varit hemma ett tag kom Sandra. Vi satt väl mest och pratade tills hon åkte hem.
Senare på kvällen blev det dans! Mycket roligt och det gick riktigt bra också. Förresten, jag missade bussen när jag skulle till dansen också xD

Idag har jag haft matte prov, tror att det gick ganska bra men man vet aldrig. Blev klar med det vid 10 och började nästa lektion halv 1 så jag och Sandra gick ner på stan och letade lite saker. Sen på svenskan fick vi också en provliknande uppgift. Jag fattade inte så mycket av det.
Nu sitter jag här och gör inget speciellt, pratar lite djur med älsklingen och lyssnar på musik. Ska nog fixa naglarna också, har inte gjort det på några dagar och nu har några gått av =(  Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske en film eller något.

Klart slut!

6 oktober 2009

Idag åkte jag till min älskling! =D Han behövde inte åka hem tidigt så jag fick lite mer tid med honom =) Tyvärr blir det inte lika mycket tid i helgen =/ Men ibland blir det så också.
Dagen har iaf varit rätt så bra men det har börjat snöa =/ Dom som känner mig vet att jag inte riktigt gillar snö, visst det kan vara roligt ibland. Men det är juh så sjukt kallt! Usch usch, kan inte snön vara varm istället? Nu vill jag ha fredag, jag vill hålla om Stefan och bara krama honom och känna hans doft och värme! Önskar vi bodde lite närmare varandra, hoppas att det blir så om inte allt för länge, man måste juh få hoppas lite (A) Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag till jamtli, vet inte vad vi ska göra där men det lär juh vara roligare än lektion iaf!

Klart slut!

bron till terabitia

Idag såg jag på film när jag hade kommit hem efter skolan, det blev bron till terabitia. Den var bra men sorglig! Men om man gillar barn/familjefilmer så kan ni se den.



Jag har även tränat lite dans, det gick ganska bra men jag har glömt bort dom sista stegen i en av danserna. Men det får jag ta igen på onsdag.
Idag bestämde klassen att vi skulle äta på simon och victor nästa onsdag! Mums!
Imorgon får ajg träffa min underbara älskade Stefan igen, jag längtar sjukt mycket! Tyvärr måste han åka hem tidigt men vi träffas till helgen igen iaf, då blir det massa mys! <3

Klart slut!

Kanelbulle!

Ja, idag var det kanelbullens dag, vilket jag kom på nu på kvällen så jag, mamma och Emma åt kanelbullar till kvällsfika, mums!



Det har varit en lugn dag idag. Jag har läst, kollat på tv, suttit vid datorn och varit ute på promenad med mamma. Det var mysigt. Min lillasyster Emma har även varit snäll och gett mig massage, hon blir bara bättre och bättre på det hela tiden! Nu måste jag hitta en ny bra bok att läsa också, något tips? Imprgon blir det skola igen, teori lät det som att vi skulle ha =/ Men nu ska jag fortsätta prata med min älskling! <3

Klart slut!

3 oktober 2009

Dagen har väl inte varit så överdrivet bra men kvällen blev lite roligare. Brorsan och hans tjej kom hit på middag och hade tagit med sig lite spel. Så efter maten spelade vi Alias, det var roligt och det blev oavgjort. Så grattis till allihopa! Har även vädrat ut min madrass och tvättat grejer så det inte luktar så mycket hund om dom, härligt! Annars har det inte hänt något speciellt idag.

Klart slut!

Bubbelplast!

Jag tycker det är väldigt roligt med bubbelplast, det kanske är barnsligt men det är jag också så det passar juh mig ;) Försökte få något roligt kort men det gick inte så bra tyvärr =/ Här är resultatet iaf.








Jag hittade även ett löv som var rätt fränt, blev några bilder på det också.







Komentera gärna =)

Klart slut!

2 oktober 2009

Idag var vi uppe i salongen hela dagen, skulle ha kunder men jag fick ingen så jag har rullat permanent och flätat massor av små flätor, jobbigt! Det blev inte klart heller, jag blev jätte less så min lärare tyckte att jag fick gå tidigare om jag ville. Efter skolan åkte jag hem och så blev det lite finare i mitt rum. Tyvärr är det väldigt kallt i rummet och vi har element som bestämmer själva hur varma dom ska vara så jag kan inte höja värmen heller. Men en sak är bra, jag har äntligen hittat min mössa som hade gömt sig i en låda under min säng. Så nu blir det lite varmare när jag går ut iaf. Idag kommer mamma hem från stockholm också. Men vet inte vilken tid men det märker jag.
Jag har varit ganska dålig på att fixa mina naglar dom senaste dagarna men idag blev det gjort iaf. Jenny i klassen blev helt fascinerad av mi n nagelolja som trollade bort hennes torra och frasiga nagelband. Så det kan jag tipsa er om att köpa, både tjejer och killar! Ni hittar den här.


Klart slut!

1 oktober 2009

Nu sitter jag på skolan och segar, har haft matte och både jag och Sandra var så trötta att vi höll på att somna. Men Sandra räddade sig med en kopp kaffe och jag lyckades hålla mig vaken jag också. Nu sitter jag på svenskan och väntar på att vi ska göra redovisningar, uvva! Resten av dagen händer nog inget speciellt, kanske fota lite om jag orkar. Sen ska jag förmodligen sova tidigt idag också, det behövs! Det var allt jag hade att säga nu, ha det bra.

Klart slut!

RSS 2.0