...

allt känns bara jobbigt nu, vet inte varför det bara är så, saker blir inte som planerat osv..

idag har jag iaf hunnit med att gå en promenad på 4 timmar med några stopp för att ta nåt kort och hoppa ner i vattnet en liten stund, kallt!
Imorgon ska jag och mamma antagligen in till stan, hoppas jag hittar något då iaf, kanske köpa saker till kameran? =) Men får se, mamma måste ta ut pengar då och så måste vi ha massa papper tror jag.. aja nu orkar jag inte skriva mer just nu


Bild från promenaden

Klart slut!

Bilder

Less

städa, städa och åter städa, trött på det nu! men snart är det klart och jag får mina pengar =) Hur som helst så har den här dagen inte varit kul. Spindelfobin är värre än den brukar vara och jag går på helspänn hela tiden, inte så konstigt med tankte på alla spindlar som kryper omkring i huset jag städar. Satt ute en liten stund idag på gräset, solen värmde och jag slappnade av lite. Plötsligt känner jag att det kryper något på mig, kollar dit och upptäcker en spindel! Blir sjukt rädd ställer mig och hoppar och skriker och springer sen in i huset igen. Inomhus var det ganska lugnt, ända tills vovven ville gå ut och jag upptäcker en till spindel, en stor! Jag börjar skrika igen (varför jag har börjat skrika när jag ser spindlar igen vet jag inte, dåligt är det iaf) och vovven blir rädd och tror att det är hon som har gjort något så hon springer snabbt ut och undviker mig tills jag ropar på henne och gosar lite med henne.
Hittade en fin fjäril idag när jag städade, en svart-vit =) Tyvärr va den död så jag tog inget kort på den, men har aldrig sett en sån förut =)
Nu ska jag tillbaka till Nyby och städa igen =(
 
Klart slut!

Design

Fixat lite på designen här men får väl fortsätta senare, sova snart, upp tidigt och fortsätta med flyttstädningen =/

Lite  bilder ...Lite  bilder jag tog igår ute i trädgården =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0