Fototriss - 1,2,3

Länk till inlägget där man kan vinna priser från Photowall.

1.


2.


3.


Vinnare och förlorare

Jag satt och lyssnade på radio för några veckor sen (ja, jag är seg på att skriva) där dom pratade om ifall man tyckte att man själv var en vinnare eller förlorare. Jag tycker jag är en vinnare eftersom jag har ett bra liv, människor i min närhet som jag trivs med och vill vara med. Jag trivs med mig själv och har en bra självkänsla.
Vad tycker du att du är, en vinnare eller förlorare och varför tycker du det?

webvoter-omröstning
Vad är du, en vinnare eller förlorare?

Förlorare
Vinnare

Se resultat8 meter?!

Jag har själv inte följt bröllopet som är idag men jag har hört att deras bröllopstårta ska vara 8 meter. Kan det vara ett sätt att locka folk att se, eller ville dom kanske bara vara lite extrema?
Jag själv tycker det låter lite stort för en tårta, tror det skulle vara finare med många små, vad tycker ni?


Inte min bild
Bilden hittar ni här

Gröna Lund

Jag var duktig och åkte en karusell som jag egentligen inte vågar åka, jag är rätt mesig på det där och karusellen jag åkte var kvasten. Tror inte jag kommer vilja åka den igen, skakade efter.
Här är iaf några bilder därifrån.
Sthlm imorgon =)

Haha var ett tag sen jag SKREV här i bloggen, har inte haft någon lust att göra det och då blir det bara meningslösa inlägg om vad man har gjort under dagen. Det kanske kan vara kul att läsa om det har hänt något, men det är juh inte alla dagar som är så roliga.
Imorgon åker jag iaf till Stockholm med mamma, Ando, Emma och mormor, vi ska på grönan på eftermiddagen, på lördagen ska vi på en släktings bröllop och söndag åker vi hem.
Nästa vecka kommer jag sitta och vänta på att telefonen ska ringa så jag får veta om jag får jobba hos domus frisörerna över sommaren, det skulle vara riktigt roligt!

Ska även säga massa grattis till min älskling eftersom han tagit körkort! Till honom och brorsan får det också bli ett grattis till studenten =P 

Jag har massa bilder jag har tagit men inte orkat lägga upp här från senaste månaden, internet knasar när jag har bloggar eller min egna blogg uppe så det brukar ta så lång tid att jag inte orkar. Några av bilderna jag tagit finns på min bilddagbok så ni kan kika in där om ni vill.
Har även skaffat facebook så jag finns där också, men lägger inte upp bilder där eftersom bilderna får användas av dem hur mycket som helst.

Sen tänkte jag bara säga att jag älskar min Stefan Åhman obeskrivligt mycket! Han är en sån underbar människa som det finns få av, massa kärlek till honom <3

fototriss - matfoto

länk


Vad tänker du på #2

länk till inlägget

Jag tänkte på en gång, en stig, en väg


RSS 2.0