Bästa pojkvännen som finns!

Det var massa mys att få ha min älskling här hos mig, gosa, prata, kolla på film och bara ta det lugnt, det är superhärligt! Det var också ganska nödvändigt, nu är jag inte ett dugg på dåligt humör längre. Igår såg vi på pocahontas, helt underbar film! Det är roligt att kolla på filmer man kollade på som barn, kommer ihåg i stort sett alla sånger och blir bara glad av att se dom. Jag gillar barn/familje filmer. Idag slingade jag hår också, det gick bra fast det skulle inte skadat om vi hade lite mer blekning så man kunde lägga på ett tjockare lager.


Jag älskar dig Stefan! <3


Klart slut!

skolan är bra ibland

Rätt okul dag idag, men skolan gjorde det hela mycket bättre! Jag fick en kund fast jag inte hade någon inbokad när jag kom dit. Både hon och jag blev jättenöjda med hennes hår och under tiden jag klippte henne fick jag höra "du är jätteduktig" två gånger, båda gångerna var det hon som sa det, inte så dåligt att få höra det på typ 45 minuter. Min lärare gick även förbi och sa att det såg jätte bra och proffsigt ut när jag klippte. När jag skulle gå hem pratade jag lite med min lärare, hon undrade om dom fick använda mina bilder från estetisk verksamhet till en hemsida dom skulle sätta ihop med något företag eller så. Hon undrade även om jag ville ställa upp om vi skulle fota något i skolan, under typ en vecka har hon berömt mig för mina bilder två gånger. Massa tack till Bea och Hannah som ställde upp som modeller åt mig.
Jag måste berätta en sak också, jag skrattade länge efter hon sagt det. Jag sa till mamma att jag hade varit irreterad och på dåligt humör senaste kvällarna, jag har mest suttit inne på mitt rum och pga det sa mamma "kan du inte komma ut och bråka med mig istället?" Haha inte ofta föräldrar ber om bråk men mamma är inte som alla andra, och det är jag glad för! Fast det finns ett problem med det, jag kan inte bara börja bråka om ingenting, så det skulle bli väldigt svårt att gå och bråka med henne bara för att.

Nu ska jag sova så jag får träffa Stefan nån gång, det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en person!

Klart slut!

Skitdag.

Kul dag...börjar med att mamma kommer in och väcker mig kvart över 7, eftersom min väckarklocka tydligen hade bestämt sig för att jävlas med mig så den inte ringde. Bussen jag skulle ta gick 07.25 den såg jag när den åkte förbi, så det var bara att gå hem igen och ringa tandläkaren och avboka tiden. Det enda bra med det här är typ att jag hinner duscha nu och att jag slapp sitta och göra ingenting i flera timmar. Just nu känns allt bara skit, är inte på bra humör direkt och lär juh inte bli det heller, kanske senare ikväll men nu känns allt endå blä. Nu ska jag göra något innan jag blir ännu mer less.


Gammal bild

Klart slut!

Inget höjt studiebidrag =(

Det verkar som att studiebidraget inte alls höjs. Av någon anleding har folk bestämt sig för att bara höja bidraget till de som studerar på högskola eller universitet. Helt värdelöst! Samma med dansen, förra terminen var det studentrabatt för alla som studerade från gymnasiet, i år så får inte vi som går gymnasiet någon rabatt längre. Varför gör dem det inte lättare för oss som studerar också? Många flyttar hemifrån och behöver betala hyra, mat osv, hur lätt är det när det knappt går att få jobb i den åldern? Nä, sjukt dåligt det där.

Nu är jag klar med matten, om jag får minst g på sista provet men det troor jag. så nu är jag ledig på förmiddagen på torsdagar resten av terminen, skönt! Fast det känns som att jag knappt går i skolan.

Imorgon kommer bli jättesegt, ska till tandläkaren halv 9 och börjar inte först halv 1 så jag kommer typ gå omkring och inte göra ett skit i massa timmar, tråkigt!

Klart slut!

Tävling - svart/vitt

Nu är jag med i en till tävling med temat svart/vitt hos Susanne. Här är mitt bidrag som jag tyckte blev bättre i svart/vitt än med färg.



Vad tycks? =)

Klart slut!

Rolig promenad

Jag var ute med hundarna när jag kom hem från skolan, och den här gången var det faktiskt riktigt roligt att gå ut med dom. Bizzy gick brevid mig och skulle gosa en massa med mig hela tiden, haha hon var även påväg att putta ut mig i snön. Tina (liten hund) fick för sig att gå på snökanten som har blivigt av plogningen, sen ramlade hon ner i snön och fastnade. Hon försökte ta sig upp men sjönk djupare ner i snön så jag hjälpte henne att komma upp. På tal om hundar, jag såg en jättefin hund idag och blev typ kär i den. En svart Newfondland hund var det, jätte gosig och jättefin, liknade nästan en björn.






Riktigt fina gosiga hundar!


Jag fick förresten veta vilket betyg jag fick i estetisk verksamhet. Det blev ett MVG! Inte så dåligt med ett arbete som jag gjorde på tre dagar.

Klart slut!

leka lärare

Haha idag kände jag mig lite smått som en lärare på information och layout. En hel del i gruppen som aldrig har använt photoshop så det var många funderingar över hur man gör. Jag kan inte photoshop något överdrivet bra men fick endå hjälpa en massa under lektionen. Uppgiften vi ska göra är att göra ett filmomslag, jag kanske använder bilden jag håller på med, annars gör jag en ny som passar bättre till handlingen. Nu är det visst mat så jag hinner inte skriva något mer.

Klart slut!

25 januari 2010

Idag har det pluggats matte, fortfarande massa saker jag inte fattar tyvärr =/ Sandra kom förbi och pluggade lite med mig och vi kom fram till att matte är något av det tråkigaste som finns att göra just nu. Blev inte bättre av att det har varit perfekt fotoväder ute idag, helt blå himmel och inte allt för kallt. Så måste man sitta inne och plugga, inte kul! Jag gick förbi hos hon som jag ska fråga om jag får praktisera hos idag men hon var inte där. Det stod att det skulle vara öppet till 5 men hon måste ha stängt igen en halvtimme tidigare, så det får jag ta en annan dag. Igår fixade jag massa barnfilmer, ska bli roligt att se! Jag ska även se pocahontas med min älskling, han har inte sett den och den måste ses! Alice i underlandet (tecknade) måste också ses av honom, det var en av mina favoritfilmer när jag var liten^^ Hihi så jag ska se till att han kollar på dom med mig.

Klart slut!


Cironglass

Lillasyster Emma har gjort citronglass, den var riktigt god! Haha det måste hon göra fler gånger!
Jag har inte kommit något längre i matten, min hjärna blir en gröt så fort jag försöker.



Klart slut!

Blä för matte!

Nu är jag less, fattar knappt hälften av det vi ska kunna i matten tills på tordag, är inte så lätt att veta hur man ska göra när det bara står svar och inga uträckningar i facit. Men men, förhoppningsvis går någonting iaf. Nu är inte Stefan här längre, saknar han sjukt mycket redan, kommer inte kunna ringa och prata med honom heller, hans telefon blev kvar här hemma hos mig =/  Helgen har iaf varit bra, fast på kvällarna när vi skulle sova ville jag inte, ville inte att dagen skulle ta slut! Men tyvärr går det inte att påverka tiden. Längtar tills nästa gång jag får träffa min finaste pojkvän^^ Nä nu ska jag typ försöka mig på matten igen, vill inte!

Klart slut!

23 januari 2010

Hihi, nu är min fina Stefan hos mig, klippte han lite idag, så nu är luggen i bra längd =D Vill få min lugg klippt snart så jag hoppas Emelie blir frisk snart! Saknar henne i klassen juh. Stefan fick något ryck och städade ett av mina skåp igår, det behövdes verkligen men jag har inte haft någon ork att göra det. Men nu är det fint, massa tack^^ Det är helt underbart att ha honom här iaf! Skulle alltid vilja ha han här, fast det går inte =/ Nu ska vi hitta på något skoj!

Klart slut!

fint rum

Nu är mitt rum fint igen, lyckades inte få bort alla julsaker först idag. Men nu är det mer vita och guldiga saker uppe, har fortfarande lite röda ljusgrejer men ska sätta upp några genomskinliga en annan dag också. Har suttit och pratat med mamma och Ando lite ikväll om lite olika saker, haha det var rätt kul. Nu ska jag sova, försöka iaf för jag har ingen lust att vara vaken längre idag. Godnatt och dröm sött

Klart slut!

En till tävling

Haha väldigt många tävlingar nu, men det skadar juh inte ;D i den här tävlingen kan man vinna lite blandade saker från styleinport. Även denna är hos Millah


Tävling - smycke

Är med i en till tävling hos Millah, priset är ett valfritt smycke från SMYCKEN of Sweden. Vinner jag så blir det det här fina armbandet som kommer hem till mig.


Tävling - fotobok

Jag är med och tävlar om en fotobok från önskefoto hos Millah.

Det skulle vara väldigt roligt att göra en sån! =)


21 Januari 2010

Fick en kommentar från en tjej som har lite tävlingar så bli inte förvånade om jag är med i massa olika nu ;)  Sitter på skolan och har praktisk marknadsföring, låter som att den kursen kan bli helt okey. Något som inte är lika roligt är att jag har prov i matte om en vecka och jag har inte ens gjort hälften av det som vi ska göra. Så det blir massa plugg hela nästa vecka.
Imorgon kommer Stefan till mig! Längtar sjukt mycket, känns som att det var en evighet sen jag träffade honom. Så det kommer bli massa mys^^

Klart slut!

Tävling

Är med i en tävling om en goodiebag =) Hoppas jag vinner =)



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Information och layout

Sitter på första lektionen i information och layout, vi ska lära oss grunderna i photoshop, lite väl enkla grunder tycker jag xD Men det blir säkert svårare med tiden, det hoppas jag så att man lär sig något. Har väl inte hänt så mycket, funderar på att leta en praktikplats på måndagar, då har jag endå inget att göra. Så jag ska kolla på salongerna i Lit. På fredag är vi lediga från skolan, lärarna skulle iväg på någon kurs eller nåt, så det är bra^^ Älskling kommer också till mig och är här hela helgen, någon som har tips på roliga saker att hitta på? =)

Klart slut!

Rösta!

Rösta gärna en 10a på mig ;D

http://fototavling.idg.se/bildtavling/13/vote.jsp?mid=5cc9bbbf257599aa


Tänk om man kunde sluta sova

Jag tror att jag ska sluta sova. Drömmer bara massa hemska drömmar! Den hemskaste inatt var om min lillasyster, drömde att hon hade cancer och bara hade några år kvar att leva, vaknade gråtandes och med en hemsk känsla i hela kroppen. Men blev lättad när jag upptäckte att det bara var en dröm. Inte nog med det sså hade jag drömt annat hemskt innan den drömmen och även då vaknat och blivit lättad över att det bara var en dröm. Jag skulle vilja veta, hur får man bort alla hemska drömmar? Jag vet inte ens varför jag drömmer dom =S

Klart slut!

Några bilder!










Klart slut!

Dikt av Stefan <3

Som solljuset mot havets strand
satte du mitt hjärta i brand

Du tog i mig med din hand
och drev mitt fartyg i land

Som fyrens ledljus i hård sjö
visade du mig vägen till just din ö

I mitt liv har jag sett många vackra ting
men i jämförelse med dig är dom ingenting

Fick den av min älskling! Superfin <3

10 januari 2010

Har varit massa med min underbara älskling dom senaste dagarna, supermysigt! Jag firade födelsedag, fick lite smink och massa pengar och lite annat, fick även en fin dikt från Stefan, jag kunde inte låta bli att gråta när han läste den för mig <3 Den kommer antagligen upp här på bloggen lite senare.
Dagen efter gick vi på östersunds nyårsrevy, hela familjen med respektive som mamma och Ando säger fick det i julklapp av dom. Den var riktigt bra och det var även kul att jag kände tre av dom som var med, några danslärare jag har haft. På kvällen såg vi på paranormal activity, inte så bra som jag hade förväntat mig att den skulle vara, jag hade antagligen för stora förväntningar på den eftersom alla sagt att den är sjukt läskig. Jag tyckte den blev läskig i slutet, men den var mysig att se för jag satt ihopkrupen med Stefan hela filmen (A)
Jag åkte hem till Stefan i fredags och var där tills idag, mysigt där också, fast kallt! Men nu verkar det bli varmare igen, har inte lika mycket is och snö innanför fönster. Haha det började bli lite day after tomorrow känsla när snön kommer innanför huset xD
Nu ska jag kolla på Click, ha det bra allihopa!

Klart slut!

Grattis

På mig som fyller år idag! =)

Film

Nu har jag sett män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden, båda var bra och helt klart värda att se. Jag gillar nog den första bäst. Jag och mamma tänkte se luftslottet som sprängdes idag men den fanns inte att hyra =( Så det får bli en annan dag. Jag fick något ryck idag och började städa en massa i köket och vardagsrummet, mamma och Ando blev superglada^^ Jag vill slänga ut min julgran nu också, den barrar ner hela mitt golv!
Jag sitter och försöker få ihop en bra lista på spotify så bomba mig gärna med bra artister och låtar =)

Klart slut!

Rita

Kunde inte sova för några nätter sen så jag bestämde mig för att rita en bild, vad tycks?




Firade nyår med min Stefan, bror och ronja, vi spelade spel, åt paj och pangade en bubbliz flaska. Korken flög massa meter fram xD Mysig kväll även fast jag var övertrött och flummig. Året började riktigt bra med att jag fick vara med Stefan hela dagen =D Haha jag måste lära mig brottas lite bättre, så det inte bara är jag som hamnar i snön när han och jag brottas xD
Snart fyller jag år också och dagen efter blir det östersundsrevyn, ska bli kul =)

Klart slut!

2010

Gott nytt hår allihopa! =D

RSS 2.0