Nu är det klart!

Sista dagen på jobbet idag, äntligen! Visst har vissa saker varit roligt men ändå skönt att det är klart nu ^^ Idag var jag hos sjukgymnasten, fick veta att undre delen av min rygg är jätte rörlig, alldeles för rörlig xD och att jag hade massa spänningar i övre delen av ryggen. Ska träffa han igen om några veckor och få massa övningar jag kan göra och så ska jag börja med pilates när mamma har köpt en boll till mig =) Resten av kvällen måste jag  packa! Imorgon bär det iväg till stan först (kolla rean på DNA) Sen åker vi iväg mot öland =) första stoppet blir i uppsala där vi ska hälsa på hos åsa + familj, kommer antagligen komma dit mitt i isabellas 3års-kalas (sysslings barn) Det blir kanske lite ridning för mig och hjärtat =D Sover där tills fredagen då jag och Stefan fortsätter ner mot sthlm till farmor och farfar =) Blir första gången som dom träffas, skoj =) Sover hos dom och sen åker vi vidare till Öland. Får hoppas att det blir bra väder och massa skoj =D blir antagligen inget internet där (kostar massa pengar) så jag finns på mobilen om nån vill ha tag på mig. Men ni får ringa isf, har inte råd att smsa massa ;P Nu ska jag fortsätta packa, ha det bra!

Klart slut!

090718

Idag kom älsklingen hit och hälsade på, ska hoppa runt inne i Östersund imorgon. Känns tomt och mysko nu när han är här i Lit men inte här hos mig (folk som sover på fritidsgården och han har ansvaret där) men imorgon får jag träffa honom igen iaf ^^ Annars har det inte hänt så mycket under dagen, har äntligen fått sova ut (en stund iaf) och så har jag bakat kladdkaka, gott gott =) Nu ska jag nog fixa naglarna lite innan jag går och lägger mig =)

Klart slut!

Gissa vad?!

Idag blev det ett bilköp xD haha under den här veckan här vi lyckats köpa en tv-hylla, duschkabin och en bil, det är inte dåligt ;)  Kommer bli sen middag idag igen eftersom familjen åkte till Lycksele för att köpa bilen. Så dom kommer hem om nån timme och då blir det grillat, Mums! Har varit uppe hos mormor idag och umgåtts lite med henne sen gick jag ner i hennes källare och hämtade en kartong med mina saker. Nu händer det inte så mycket, tror jag ska kika på en film (fast det brukar aldrig blli så när jag skriver att jag ska det) eller städa. Städa blir det nog, och tvätta kläder och börja packa lite saker tills vi åker. Visst det är typ en vecka kvar men jag jobbar tills dagen innan vi åker xD Hur som helst ska jag inte sitta och skriva här nåt mer just nu =)

Klart slut!

Ny mobil!

Mycket tid av kvällen spenderades med att vänta på mat (eftersom dom hämtade duschgrejen kom dom hem sent) som blev klar vid halv 10. Haha alla var jätte hungriga då xD hur som helst så hade jag lite att göra medan jag väntade på att det skulle bli mat så jag kollade runt på tradera efter en mobil, hittade en som låg på 600 kr och som det var 45 min kvar på. Så jag la ett bud och vann =D Så det blev en ny mobil (sony ericsson w302) till mig för 635 kr ^^ Den finns i järpen också vilket är bra eftersom min moster eller hjärtat kan hämta den till mig (A)

Resten av kvällen sjöngs det singstar, det va kul, va länge sen =P Haha fick även världens skrattattack av en sak som hon efter att ha sagt sa till mig "du får inte skriva det på bloggen!" Så jag ska vara snäll och inte skriva det, men roligt var det iaf, lyckades både gråta och hacka tänder under mitt skrattanfall xD Nä nu ska jag sova, eller kika på en film =) Dröm sött allihopa!

Klart slut!

090716

Vi ska äntligen få en dusch!!! =D Haha asså, det är inte så att vi inte har haft någonstans att duscha innan, men vi har fått stått i badkaret hela tiden och det blev lätt översvämmning på golvet i badrummet. Men nu är det slut med det! =D Mamma och Ando är och hämtar den nu ^^ Dagen har det inte varit något större fel på, bara det att en på avdelningen jag jobbar på mår jätte fåligt och säger att han ska dö hela tiden =( Sen började inte dagen så bra heller, drömt om massa saker jag inte vill ska hända under natten, tur att det bara var drömmar!
Idag har det varit ett filmteam här hemma hos oss och intervjuat mamma, nån film om Lit tror jag att dom gjorde.
Jag pratade med Sandra också, det va länge sen sist så det var riktigt kul, saknar den tjejen!

Nu har jag precis klippt lillasyster Emma som absolut inte ville bli klippt, men det behövdes! haha så får väl se om dom andra märker något när dom kommer hem, dom vet inget än ;) Jo förresten, jag letar efter en billig, ganska tunn sony ericsson, nån som har något tips?

Nu ska jag nog hjälpa lillasyster Emma att baka =)

Klart slut!

Kläder!

Nu har min bikini äntligen kommit så jag kan sola och bada utan att behöva oroa mig för att visa allt! Härligt =)
Blev den här kjolen och bikinin

Bilder från trädgården





































bilder

Här har ni det lillla lurviga krypet!


Och humlebaggen^^


Bilder: Stefan Åhman

Nu ska jag sova, godnatt och dröm sött^^

Klart slut!

Inte skrivit på ett tag..

så det kanske blir ett lite längre igen xD fast jag ska korta ner det ;)

I torsdags var det en av pensionärerna som fylllde år, hur gammal han blev vet jag inte, hans familj kom dit och bjöd på jordgubbstårta =) Rätt skön dag eftersom jag hade något att göra mesta tiden, så jag inte bara satt i en soffa och gjorde ingenting, som det lätt blir att man gör när man knappt kan hjälpa till med något. Men men, sista dagen för den veckan =) På fredagen åkte jag iväg till älsklingen ^^ Riktigt underbar helg har det varit! Och så hittade vi massa roliga kryp när vi var ute och gick, jag tyckte t.o.m. att ett av dom var gulligt! och för er som inte vet så hatar jag kryp =P Men inte dom, Stefan skulle ner och fota lite vatten och då såg jag att det var små vita lurviga saker som rörde sig. Dom var ungefär i samma storlek som ett kokt riskorn och dom såg ut som bomull! Aldeles fluffiga och lurviga ^^ Jag hittade även ett annat roligt kryp, det var däremot lite äckligare men fortfarande fränt, humlebagge tror jag den heter. (Bilder från promenaden kommer senare när jag har fått dom från hjärtat.)

Kom hem idag och firade Ronja (brors flickvän) Med tårta och kladdkaka, mums =) Sen blev det lite kortspel, första omgången förlorade jag stort men andra gången vann jag! hehe nä nu ljög jag, jag hade stor ledning men sen fick min kära mor för sig att hon skulle gå om mig och vinna allt xD haha kul va det iaf, länge sen jag satt och spealde kort med nån. När kortspelet var klart blev det massage för mig, nu tänker ni säkert ååh va skönt, lyx  men NEJ! visst kanske lyx att få massage, men skönt var det inte! Blev massa tryck på knutar i hela ryggen, axlarna och nacken så nu är jag jätte öm där, men det är bra, det blir skönt och bra efter nån dag =P Sen har det inte hänt något mer, ska väl snart sova, upp tidigt och jobba imorgon.

Sen tyckte Johan att jag skulle slänga upp en bild på mig här på bloggen, så varsegod, en flummig bild från en kväll med Ellen =)
  

Klart slut!

Bra film

Tänkte bara säga att den här filmen är värd att se! Vill ni veta vad säg att du älskar mig handlar om kan ni kolla här. Bra svensk film =)

090708

Dagen har varit rätt lugn, men när jag kom till jobbet var det fullt upp med att få upp alla till frukosten. Men när det var klart flöt allt på bra, dom flesta av pensionärerna var trötta (antagligen beroende på det tråkiga vädret, känns som att hösten är här juh!) och somnade efter dom hade ätit. Jag gick runt och vattnade blommorna, diskade och städade lite, det äär typ det jag får göra =P Haha och gå ut och gå och mata dom som behöver hjälp med att äta. Men ut och gå var det inte frågan om! Regnet bara ösde ner och det var inte mer än 10 grader utomhus, burr! Efter ett tag blev det lunch med krusbärskräm till efterrätt, den var rätt god =) Under eftermiddagen finns inte mycket att göra för mig eftersom jag inte får göra något vårdarbete så från 2-4 fick jag typ sitta i en soffa och slappa, trist me måste juh vara kvar där tills 4 så jag jobbar in några dagar.

När jag gick hem hade det äntligen slutat regna, men kyligt var det fortfarande, vart tog sommaren vägen? =( Trött var jag också när jag kom hem så jag hoppade ner i sängen och sov nån timme. När jag vaknat gick jag in till köket och satte mig och pratade med mormor, utanför fönstret ser vi  storasyster Lina och och båda undrar varför hon kommer förbi, då slog det mig att jag skulle juh färga hennes hår! Så att så blev det, rött med två svarta partier, hann tyvärr inte ta något kort innan hon försvann hemåt men bra blev det iaf, hon var nöjd ^^  Fick även höra att både Lina och mamma tyckte jag skulle försöka sälja en av mina bilder (den med två fåglar som doppar fötterna(?) i vattnet, finns i ett tidigare inlägg) och att dom ville trycka ut den som tavla eller fototapet. Riktigt kul att höra =D Så känner ni till någon fototävling eller något ställe där man kan sälja sina bilder säg till då! =) 

Ringt älskling men inte fått något svar på hela dagen (sen efter jobbet) så börjar bli orolig för att det har hänt något, men det är nog inget att oroa sig för, tror jag skulle få veta ganska snabbt om det hade hänt något. Men kan inte hjälpa att jag blir orolig. Så hoppas att han ringer upp snart så jag kan sluta oroa mig för honom (A)

Senare ikväll blir det tv, so you think you can dance bra program ^^ synd bara att det ska vara sent när man ska upp tidigt nästa dag, men det får gå endå =) Imorgon är sista jobbdagen för veckan, skönt!

Klart slut!

090707

Japp första dagen på jobbet avklarat. Gick ganska bra men det första som händer när jag kom dit på morgonen var att dom skulle ge en spruta till en av pensionärerna, och jag är livrädd för sprutor och skulle stå där och kolla på typ! Uvva uvva. Suttit och pratat lite med en av brukarna (som dom så..fint? kallar människorna som bor där) och varit ute på promenad med en av dom, haha sjukt pigg pensionär, ville inte gå in utan ville fortsätta gå massa xD En del roliga och en del som var lite svåra att förstå sig på, men det kommer nog gå bra endå. Nu ska jag gå och äta hallongrottor som lillasyster Emma har bakat MUMS!!

(Får inte ha kameran och ta några kort där jag jobbar så det blir inga bilder därifrån)

Klart slut!

090706

Myshelg med älsklingen =) Åkte till järpen för att hälsa på Stefan på jobbet (fotbollskola) där barnen som va med hade bestämt sig för att ha vattenkrig med ledarna, haha rätt blöta vart dom xD När hjärtat var klar heyade vi på lite folk och sen hem till moster anna och åt lunch ute i trädgården, härligt! Åkte sedan hem till lit och gick ner på campingen där Stefan och Emma hoppade i vattnet, själv tyckte jag att det var för kallt så jag höll mig kvar uppe på land. Fast jag lyckades bli blöt endå när en liten kille gjorde bomben ner i vattnet xD Fast han varnade förs, hihi söta ungar finns det ^^  Resten av kvällen bestod av grillat, kubb och mys =)

På lördagen åkte vi in till stan och gick omkring där ett tag och kikade på lite olika saker, sen upp till Stefans familjs lägenhet där vi skulle sova. Uppe i lägenheten frågar Stefan om jag har p-pillerna med mig, tror ni inte jag glömde dom hemma?! Som tur var va Lina i torvalla och hade med sig en karta av pillerna som jag skulle få av henne, super bra det^^ Vi hoppade in i duschen sen gick vi och handlade mat, lasagne mums! =D Senare på kvällen blev det film, rosa pantern 2, värd att se =)

Under söndagen hände väl inte så mycket, mys på stan med älsklingen innan han åkte hem. Sen hände inte så mycket mer =P

Idag har jag börjat jobba. Eller inte jobba, men varit på en dagsutbildning eftersom jag ska jobba inom vården. När den va klar gick jag ner på stan och hittade lite kläder på rean =) Sen kom mamma och plockade upp mig så åkte vi till några andra affärer där vi köpte en matta och en hängmatta, så nu är det bara att vänta på ledig tid och sol så man kan ligga och slappa i den! Skulle egentligen få håret färgat, slinga mammas hår och färga Andos hår men det börjar bli sent nu så får nog bli en annan dag, måste juh upp tidigt imorgon! Men jag har sån tur att jobbet bara är över vägen xD skönt!

hmm, det går inte att ladda upp någon bild verkar det som, inte bra =(

Det var allt för idag

Klart slut!

Gårdagen + idag

Japp igår bar det av till stan för att handla upp pengarna jag fick för flyttstädningen! nä, men lite av dom iaf^^ Börjar med att jag springer iväg till fotoaffären för att kolla vad sakerna jag ville köpa kostade, killen i affären började då dissa sönder mellanringar och tyckte att dom var rätt värdelösa eftersom ljusstyrkan minskas så mycket. Istället tipsade han mig om närbildsfilter, så det blev tre olika såna, billigare blev det också (Y) Motljusskyddet hade dom inte där så det får jag köpa senare. Efter jag hade varit på fotoaffären ringde mamma och vi gick ner till banken för att a ut pengar, nu äger jag en 1000 lapp också eftersom Ando (låtsaspappa) tyckte jag skulle ta det istället för 500ar xD För att fira att allt var klart med det gamla huset gick vi ock fikade på törners, mums!! blir förhoppningsvis en god middag på simon&victors nån dag också. När vi satt och fikade sa jag att filmen som lillasyster Emma hade bjudit mig på bara gick på onsdagar och torsdagar så vi bestämde oss för att snabbt springa in på affärer och kolla vad som fanns innan filmen började. Jag hittade skor, klänning, tröja, jeansleggins och ett par byxor.  Sen närbildsfilter och uvfilter till kameran. Kläderna och skorna gick på 549,50! Billigt för så mycket saker, men då kollade jag bara på rean också =)

Idag har det inte hänt så mycket, sov till kl.1 på dagen sen klev jag upp åt lite frukost och kollade lite på h&m's rea på internet. Blev superglad när jag märkte att en bikina jag velat ha var på rean! Så jag beställde bikininoch en färg-glad kjol.  Gick sedan ner på campingen med lillasyster och Johanna, trevligt men solen hade gärna fått vara framme lite mer! Kom hem sen och tog det mest lugnt tills mamma ropade på mig och ville att jag skulle göra sallad, jag blev glad när jag såg att vi hade kvar lite vattenmelon i kylskåpet och tog den och la i salladen, blev väldigt mumsigt ^^ Efter maten och disken blev det kubb, jag och lillasyster mot mamma och Ando. Vi vann! Så grattis till oss =) Mysig kväll med familjen.

Imorgon åker jag, mamma och lillasyster till Järpen. Träffa hjärtat, moster och kusiner =D Sen följer min älskling med hem till mig och tillbringar helgen här, MYS!! <3

Klart slut! 

Äntligen!

Nu är flyttstädningen klar! Blev inte stan idag men imorgon åker vi in och jag hoppas på att hitta något fint för ett bra pris^^

Dagen började med att jag och min mor åkte till Nyby och städade det sista, jag var ganska less och sur just då =P Efter det åkte vi hem jag duschade och tog det lugnt, superskönt! Vid halv 8 på kvällen åkte vi in till staden för att kolla på invigningen av storsjökuppen och brorsan som jonglerade där. Haha ibland är det inte så bra att stå längst framme vid scenen, eller vad säger du Ronja? ;) Men det var rätt kul endå speciellt efter att ha varit mitt ute i ingenstans i över en vecka!
Några saker som ska köpas imorgon (om det finns såklart, men det ska det!) är ett skylight 1a filter, ett motljusskydd, mellanringar och kanske ett närbildsfilter får se vad som sägs på affären imorgon =) Förhoppningsvis får jag rea också, var och pratade med fotoläreren på skolan innan vi fick lov och han sa åt mig att hälsa från han så jag kanske kunde få bättre pris, så hoppas hoppas! =D

Var ute med vovven idag och katten följde med, dom är lite konstiga våra djur, hunden är som en mamma till katterna ^^

Katten och vovven när dom busar =)

Nu börjar det bli sent så jag ska nog sova.. eller kolla på en film, haha sitta här ska jag inte iaf!

Klart slut!

RSS 2.0