Tävling hos tvspelsweb.se

Hos tvspelsweb kan man vinna en valfri vara för 199 kr, tävlingen hittar du på deras facebook. Om jag vinner så kommer jag välja detta mellanringsset för Nikon så jag kan ta bättre macrobilder, det skulle vara jätteroligt att ta såna bilder jag hade försökt mig på under den fotorundan bilden kom ifrån, det gick inte så bra med dom bilderna men den här fick jag till iaf.
Jag tyckte att bilden var fin med den röda färgen på lövet mot den grå marken så jag var tvungen att sätta mig ner på marken och fota den.


Tävling hos kandy.se

Kandy.se har en hösttävling där man kan vinna en multiskrivare från tonerlagret.

Jag valde den här bilden där lövet precis har börjat ändra färg från en grön till en röd, jag tog det i en buske där det var flera löv som liknade detta, jag tycker även att denna bild passar in nu när det snart är halloween med sina "brinnande" spetsiga toppar =)

Vann jag skrivaren så skulle jag kunna skriva ut flera olika av mina bilder och även ge bort bilder i julklapp/födelsedagspresent som jag vet att en del av mina nära vill ha. Så jag skulle verkligen ha stor nytta av den, speciellt nu när jag söker jobb och måste skriva ut en massa CV:n!


RSS 2.0