Jag ska måla hela världen lilla mamma


Tävling - presentkort på giftstore


Jag tävlar hos Millah om valfria presenter för 500:- från Giftstore.se

Praktik!

Nu är äntligen praktiken fixad, jag kommer vara i Sundsvall på kramers frisör och jag tror det blir riktigt roligt, första intrycket jag har fått av de som jobbar där är riktigt bra och jag tror jag kommer trivas. Har ni vägarna förbi så kan ni alltid boka tid eller komma som drop in, jag börjar där vecka 5!


Kommer bo hos min älskling under den tiden vilket jag tror kommer bli underbart, att få vara nära honom varje dag ^^ Glad Fanny!

Bio med älsk!

Sitter hemma hos älsklingen nu, har precis kommit hem från bio och middag ute, det var mys! =D Igår gick jag och sökte praktik i Sundsvall, lät som att de ville ha mig där men de skulle prata med en annan som hade frågat förut, men jag hoppas att jag får där, tror jag skulle trivas riktigt bra! Riktigt roliga människor som jobbar där =)
Nu blir det snart gos med älsklingen, puss på vackraste i världen! <3<3

Vad är bäst?

Vad tycker just du är bäst med mig? =)


Tävling - tvspelsweb.se

Om man gillar tvspelsweb på facebook kan man vara med i olika tävlingar de har. I den här tävlingen kan man vinna ett macroset eller en  omvändningsring.
Skulle jag vinna så skulle jag välja macrosettet till Nikon.


Man skulle välja en bild med temat: 2010, alltså något man känner passar in till det gångna året.
Jag valde den här bilden för att jag har fotat mer djur än vanligt förra året, jag har även blivit mcket mer nöjd med de bilderna jag tagit i år. Det här är en bild som är tagen på kolmården, jag tyckte att fågeln var riktigt häftig så det var riktigt roligt att jag fick en så bra bild som jag blev nöjd med.
Det skulle vara riktigt roligt att kunna ta riktigt bra bilder på nära håll också, därför skulle det vara jättekul med ett macroset!

Nu ska julen bort

Håller på att städa undan julen nu, och katten ville visst bli nerpackad också xD


19 år!


RSS 2.0