Mamma ♥ Ando

Nu är dom gifta! Massa grattis till er^^





















Klart slut!



Julklappar



I julklapp fick jag:


* Hårserum

* franskmanikyr nagellack
* 2 kamerafilter

* stativ

* En grön liten sak och ett kort

* rosa datormatta

* rosa datormus

* högtalare till datorn

* extern hårddisk

* fotoram

* rakhyvel

* parfym, duschcream, bodylotion (flowerbomb!)

* presentkort på HM (totalt 600 kr)

* Biljetter till Östersundrevyn



Jag tror jag fick med allt nu =)

haha ska tillägga att jag fått presenter från 9 personer, men endå mycket grejer! =O =)



Fick ni något roligt?


Bullen gillar inte tomten!

Linas hund gillar inte tomten, så det blev ett litet slagsmål.


Det hela började med att tomten fick för sig att öva karate på Buldoz...


Buldoz var snabbare och hindrade tomtens attak...


Han slängde runt tomten och kastade han upp i luften...


han fångade tomten och slog ihop käftarna hårt...


Sen slängde han ner honom på golvet för att han trodde han hade vunnit...


Men tomten hoppade på Buldoz..


Han fick övertaget medan dom brottades...


Och tillslut blev tomten segraren i deras fajt!

Klart slut!

Min dator snöar!

Haha borsan har fixat så att min dator snöar på skrivbordet, juligt =)
Har sovit en massa idag, det var superskönt! Sen har jag städat lite, slagit in dom sista julklapparna och kollat på film med Robin. Vi såg nyaste lilla Jönssonligan, jag tycker dom har förstört dom filmerna nu. Ska det vara lilla  Jönssonligan så ska det vara dom tre första! Imorgon blir det nog en del julbak och ännu mer julstädning, antagligen blir familjens julgran pyntad också. Min lillasyster vill det iaf, hon sa att den såg så sorgsen ut nu. Haha sen kom vi fram till att den är det. Först blir den avsågad, sen kidnappad och sen får den en plågsam tortyr tills den dör genom att vi ger den vatten så att den precis överlever döden. Ni är förresten tråkiga och kommenterar inte, fy skäms!

Klart slut!

20 december 2009

Nu är jag hemma igen, varit hos Stefan i helgen och det har varit jättemysigt! Fast min kropp har varit extremt dum med mig. Jag har fått sendrag i vänstra benet, en sticka i högra foten (gjorde sjukt ont att få ut!), jätteont i högra delen av nacken och ryggen, kunde knappt röra nacken utan att det gjorde ont. Mitt öga blev typ uppsvullet (inte ögonlocket utan själva ögat) och rött, såg jätteäckligt ut! Ryggen blev lite bättre efter att min snälla pojkvän hade masserat lite, tack^^  När jag kommit till stan sprang familjen runt där ett tag och kollade på allt möjligt. Såg även några varma skor som såg helt okey ut, jag måste ha varma skor!
Kollade nyss på en julfilm, jag tycker det är väldigt många julfilmer som har julandar som visar dåtid, nutid och framtid. Ingen som funderar på att hitta på något nytt?

Klart slut!

Nu blir jag sur!

Min kamera vägrar att sammarbeta med mig och alla bilder jag tar just nu blir helt värdelösa =@ Inge roligt när man har fotolust. Så det blir inga bilder nu, kanske efter helgen när jag varit med min älskade pojkvän, då ska vi ta lite kort på oss^^ Rätt slapp dag idag, har varit i skolan i totalt två timmar tror jag. Bussen fick punktering påväg in på morgonen så jag kom sent, sen slutade vi tidigt från matten, provet vi skulle ha blev ett hemprov och vi har tills efter jul att göra det, Jippie! Sen åkte jag och Sandra hem till henne och sen köpte vi lite kläder. Sen blev det skola igen, fick gott fika, gjorde en uppgift sen fick vi gå. Gick och hämtade klänningen, inte jätteröd men det visste jag att den inte skulle vara, den var söt.

Klart slut!

En fråga

Vilket är det bästa och vilket är det sämsta sättet att dumpa någon på?

Och nej, jag har INGA tankar på att dumpa Stefan, han älskar jag av hela mitt hjärta och vill ha kvar han hos mig hela mitt liv! <3

Kom bara att tänka på hur otroligt dumma sätt man kan dumpa någon på, så vad tycker ni, vilket är det värsta sättet?


Lite kan göra mycket

Tänk va små saker kan göra mycket. Jag fick något utbrott idag för att jag blev så irreterad på massa saker, efter det mådde jag jättebra! Efter en liten stund gick mitt humör ner lite igen, men nyss började jag prata med en jättetrevlig och glad tjej, och hennes humör smittade av sig på mig =) Jag gillar verkligen glada människor! =D Har dessutom köpt en röd klänning av henne som jag får imorgon. Försökte få kort på Bizzy när hon hoppade omkring i snön idag, men det blev lite suddigt. (Syrran vill ha massa bilder på henne så jag fotar henne lite då och då)



Klart slut!

15 december 2009

Jag har inte orkat eller haft ludt att skriva på ett tag nu. Men idag var jag iaf i järpen och myste med min älskade pojkvän. Det kändes jättehärligt, även fast jag var knas i humöret. Kan bero på att jag började med nya p-piller igår, men nu försvinner nog min mens iaf! Det är helt underbart (har haft i minst 8 veckor) Sen har jag skaffat en julgran, hur jag och Ando fick tag i den behöver vi inte prata om xD Så nu står den och lyser fint i rummet, bild på den kommer senare nån dag. Jag har alla julklappar färdiga, ska bara slå in några av dom. Annars har det väl inte hänt så mycket, var i järpen i fredags på luciarocken och sov över på gården där med Stefan, haha det kom in en vaktmästare (har för mig att det var Stefans mattelärare eller något sånt också) medan vi låg och sov. Idag fick jag en ny berlock till mitt armband, en julstrumpa med tomteluva. Tack mamma! =D Nu har snön kommit också, snöar en massa varje dag. Såg nyss Merry Madagaskar, rätt ful film, och bra, jag gillar barnfilmer.

Klart slut!

pay it forward

Riktigt bra film! Se den =)


Helgen

I fredags åkte jag och träffade Stefan, var på luciarocken och sov över på gården. Kul och mysig kväll/dag fast jag var jättetrött =S Idag har jag och Ando hämtat en gran till mig, så nu blir det ännu juligare hos mig! =D Jag har inte klätt granen klart än, filmen skicka vidare började medan jag höll på. Så nu sitter jag och ser på den. Jag försökte få några julkort på vovvarna förut men det gick inte så bra, dom vill inte vara med på kort.




Lyckat, ena hunden ser ledsen ut, den andra ser jätteutråkad ut.

Klart slut!

.

Orkar inte skriva ett inlägg idag, gör det imorgon istället =)

Pepparkakor

Idag blev det pepparkaksbak, kanske inte dom bästa pepparkakorna men det var rätt kul iaf.



Det var några av pepparkakorna som vi gjorde, jag gjorde snögubben och ett stort hjärta där det står S+F (Stefan+Fanny) och några andra som inte blev med på bild. Haha Stefan ska få äta upp den sen när han kommer hit, om den fortfarande går att äta då xD

Klart slut!

Rösta!

Rösta på min bild (nr 4) här! Tack (A)



Ny tv!

Idag åkte jag inte till Stefan, trodde han skulle ha fullt upp hela dagen, men hans skola är dåliga med att informera så jag skulle kunnat åkt dit endå. Hoppas det går i helgen iaf!
Av någon anledning vaknade jag tidigt idag, rätt dumt när man väl kan sova! Klev upp och åt frukost, limpa med ost doppad i varm choklad, mums! Sen gick jag och duschade och efter det blev det rensning av garderoben. Jag fick bort över två papperskassar med kläder, Sandra och Emelie ska få kolla om dom vill ha något, Emma har redan tagit det hon ville ha. Efter jag hade fixat med det åkte vi in till stan, jag köpte en tv, philips 32" som ska upp i mitt rum ikväll eller imorgon skulle jag tro. Sen hjälpte jag Emma lite med hennes läxa och nu sitter jag här. Är lite orolig för mamma, hon har haft ont i hjärtat och är och kollar upp det nu, hoppas allt går bra! Imorgon blir det pepparkaksbak, det ska bli kul!

Klart slut!

Dansuppvisning

Nu har dansuppvisningen varit, det var kul även fast det inte gick så överdrivet bra. Haha sista gången satt det iaf. Hoppas bilder och film kommer från uppvisningen snart. Jag fick även jättefina röda och vita blommor av familjen.
Lördagen blev inte som planerat men var supermysig endå, som alltid när jag får vara med min underbara pojkvän! Julmarknaden vi tänkte gå på visste vi inte vart den var, fick veta senare att den var på Jamtli, bra koll vi har ;) När vi skulle hem till lägenheten gick vi förbi stortorget och det var fullt av folk. Fick veta idag att det var nån prisutdelning. Men det var rätt mys, vi fick musik en bit på vägen hem iaf.
Idag gjorde jag matteprov också, jag tror inte det gick så bra tyvärr, är glad om jag ens får godkänt på det! Sen sprang jag runt och letade efter polisstället, lämnade in någons korthållare + massa kort och sen gick jag tillbaka till stan och åkte hem. Ikväll kanske jag ska vara med Sandra, vi får se. På onsdag blir det pepparkaksbak med Sandra, Emelie, lillasyster och kanske nån av hennes kompisar. Hoppas det blir bra, fast jag gillar inte hemmagjorda pepparkakor.  Har inget specillt att skriva om just nu så..

Klart slut!

Dans och mys med Camilla

Idag har jag klippt mig! Skönt att ha en frisyr igen. Jag har inte sagt något till Stefan än, ska se om han märker något ;) Idag har det varit genrep inför dansuppvisningen i helgen. Det gick inte så överdrivet bra att dansa men det kommer nog gå bättre imorgon. Jag hade iaf kul, jag tror att hela gruppen skrattade och log medan vi var uppe på scen och dansade till smurfarna-rosor är röda. Imorgon får jag träffa min Stefan^^ Blir julmarknad med honom och Camilla, sen dans och sen en massa mys med älskling! Nu blir det snart film med Camilla, Conny och någon mer. Det lät iaf som att dom skulle komma förbi. Imorgon vet jag om jag har en röd klänning till jul också, hoppas hoppas!

Klart slut!

Jag är bäst!

Idag blev det klart, jag har fixat ledigt till min klass varje måndag hela nästa termin! Inte illa ;) Har även gjort massa svenska och fått veta att jag ligger på ett VG nu och har chans att få MVG, men vi får se hur det blir med det, är juh faktiskt en termin kvar. Idag skulle jag egentligen tränat dans med Camilla men hon var tvungen att plugga så det blev inte så. Tråkigt, men jag ska antagligen sova hos henne imorgon. Har inte gjort så överdrivet mycket mer idag. Lyckades glömma mina nycklar hemma imorse så jag kom inte in när jag kom fram till dörren. Inte så roligt när man även lyckats glömma mössa och vantar hemma och det är runt -10 grader utomhus. Så jag gick ner till mammas jobb, var där en liten stund, hämtade nycklarna och gick hem. Sen skulle dessutom vovvarna ut. Kallt! Tycker även att mitt rum är väldigt kallt just nu, sitter med tofflor, stickad tröja och mössa + dom kläderna jag hade innan såklart. Men det blir nog bättre när det finns golv, golvvärme och väggar nere i källaren. Ska städa lite snart också, och bädda rent med röda sängkläder, juligt och fint! En av våra katten, Mjamen har förresten flyttat in i mitt rum och hoppar upp i mitt knä så fort jag sätter mig ner.
Jag har lyckats trycka hål på mig själv också, när jag skulle resa mig upp från golvet hamnade mitt armband under handen och en av berlockena, en hund med väldigt vassa öron, pressades in i min hand (bara öronen på hunden) Så det blev ett litet hål i handen som svider en massa, nu har det blivit en liten bukla där det var ett hål förut. väldigt intressan information nu får.. Men Jag fick bara ett svar på vad ni ville att jag skulle skriva om och det var vad jag hade gjort under dagen.
Förresten, jag frågar igen, vad heter ni som läser min blogg och vart kommer ni ifrån?

Ha det bra
Klart slut!

Skadar inte att försöka =)

Hittade en jultävling när jag klickade runt på lite bloggar, och det skadar juh aldrig att försöka!



Tävlingen jag har anmält mig till är hos Susanne http://snyggastdesign.blogg.se/ Här kommer mitt bidrag.


Lillasyster är jätteförväntansfull och längtar tills tomten kommer.

Älskling <3

Idag fick jag träffa min underbara Stefan! Det var superhärligt och det var nog inte så ofta som jag inte hade ett leende på läpparna. Kändes verkligen bra att träffa honom, har saknat han så otroligt mycket även fast det bara gått en vecka. Ikväll åker han iväg till Stockholm i några dagar, haha hoppas han inte handlar upp hela jongleringsaffären. Sen kommer han till mig på lördag. Det är bra^^
Haha blev visst ett inlägg om bara det nu, men så kan det bli om man är helt förälskad i någon ;)



Klart slut!

RSS 2.0