30 september 2009

Jag trodde att vi skulle få tillbaka provet vi gjorde förra veckan som jag gissade mig igenom men våran lärare har varit seg och började rätta dom idag, så jag får vänta en vecka till innan jag vet hur det gick. Nu sitter jag hemma, ska fixa lite saker och sen åka iväg på dans! =D Det ska bli kul men tyvärr kommer inte Camilla så vill nån vara social med mig mellan halv 8 och halv 9 är det bara att ringa. Har förresten fått låna andra twilight boken av hjärtat nu, den är bra men boken är hemsk! Iaf så långt som jag har kommit i den. Nu ska jag hitta på något, ha det bra.

Klart slut!

29 september 2009

Jag tänkte bara säga att jag gillar tisdagar! Jag har ledigt från skolan så jag åker iväg till Järpen och är med min älskade Stefan. Känns jätteskönt att jag kan träffa han en gång i veckan iaf.

Jag tänkte också säga att jag tycker att det är väldigt kallt ute nu! Det märks att vintern snart kommer att komma och jag har tagit fram min varma dunjacka. Något jag borde fixa är ett par underställsbyxor och ett par vantar som finns på stadium, men dom ska jag nog önska mig i julklapp. Dagen har varit bra iaf, imorgon blir det skola och dans, skoj skoj =) Visst ja, jag vet inte om jag sa det men min klass vann skattjakten på skolan och ska ut och äta middag nån dag som skolan betalar, det är nice!

Klart slut!

28 september 2009

Eftersom att en som kallar sig Dolph Lundgren tyckte jag hade en dålig uppdatering här på bloggen så slänger jag in ett inlägg nu.

Skolan var rätt seg idag, teori i tre timmar! Men det gick väl rätt bra ändå. Efter skolan blev det stan med Sandra, vi gick runt i dom flesta affärerna och kollade. Det fanns inte så mycket snyggt i affärerna som jag hade hoppats på, men en sak hittade jag iaf. Hittade även ett äkta silverarmband för 40 kr (50% rea) så det var rätt nice. Idag kom mina visitkort också! Tyvärr har dom som gjort kortet gjort så dom är sne =/ Men dom ser iaf bättre ut än dom förra.  Nu ska jag nog fixa naglarna, så ha det så bra!

Klart slut!

helgen

Den här helgen har varit bra! Fått varit med min otroligt underbara Stefan <3 I fredags kom han till skolan och var med på våran skattjakt tills vi slutade. När vi kom hem tog vi ut hundarna och gick ner till vattnet, där satt vi på bryggan en stund och pratade och gosade, underbart! På kvällen blev det film, notting hill hihi jag upptäckte att jag har sett den massa gånger förut men den var ändå jätte gullig.
I lördags åkte vi in till stan, gick runt på marknaden och sen skulle stefan och massa annat folk hoppa runt i stan. Det blev lite smådrygt efter ett tag, var så tråkigt väder så det blev inte så mycket roliga kort när jag fotade dom. Här är ett iaf.


Utanför kärnan hoppade dom lite också och då tyckte en liten flicka att det såg roligt ut så då testade hon på det också, blev jätteglad när vi klappade händerna när hon hade landat, supersöt!


Efter att Stefan hade hoppat klart gick vi på dubbeldejt med Åsa och Robin, snälla personer det =) Efter det åkte vi hem, åt middag och sen skulle vi kolla film men jag var trött så jag låg och kramades med min älskling, jag somnade nog till lite ibland också men sen vaknade jag till iaf =)

Vi firade även 11 månader igår, tänk va snabbt tiden går! Och lyckligare har jag aldrig varit än jag är med Stefan, så sjukt underbar kille! <3

Puss på dig!

Idag åkte vi in till stan och tog det lugnt, satt och pratade och kollade på folk och så en stund. Sen gick vi ner till wendlas och var med på en prova på lektion i locking som våran kompis höll. Haha jag kan juh säga att jag inte fattar mig på locking! Sjukt svårt att få det att se snyggt ut. Men roligt var det! Efter att vi dansat gick vi och pratade en massa, härligt att bara prata om allt och inget med en jag verkligen litar på^^ Sen var Stefan tvungen att åka hem, blev jätte tomt! Men jag får träffa han på tisdag igen =)

Imorgon blir det skola och sen antagligen stan med Sandra. Ska bli kul =) Sen ska mamma göra ett försök att lära mig att laga korvstråganoff (hur nu det stavas?) sist jag skulle göra det var det bara Ando som kunde äta det så önska mig lycka till (A)

Klart slut!

.

Nu saknar jag min älskling jätte mycket! Även fast vi träffades i tisdags, tur att han kommer till mig imorgon =D
Idag har jag varit duktig, jag har städat massa =) så nu är det fint ^^ Har inget speciellt att skriva om nu så jag ska fixa med naglarna lite så dom blir långa^^ Nu vill jag ha helg!

Klart slut!

Yatzy

Jag underhåller mig väldigt mycket med spelet yatzy nu, och jag är bäst på det! =) 
Hmm, går inte att ladda upp bilden =( Men jag fick iaf 328 poäng!
Haha annars har det inte hänt så mycket idag, sovit halva dagen. Sen gick jag och lillasyster till affären och köpte lite gott^^ Efter det hamnade vi hos mormor och var där i några timmar =) Inte så långt efter att vi hade kommit hem så blev det mat, Andos hemmagjorda hamburgare av älgkött, mums! Efter maten blev det städning av rummet och sen filmmys med lillasyster Emma<3 Resten av kvällen har jag mest suttit och skrivit med min underbara pojkvän om allt och inget =) Mycket bra avslut på dagen^^ ska nog sova om inte allt för lång tid nu, så dröm sött^^

Klart slut!

Egen hårvård!

Bra dag idag =) Dagen började med att jag vaknade ganska pigg, gick till bussen och pratade i telefon med min käraste^^ Det är en mysig start på dagen ^^ När jag kom till salongen fick vi veta att dom flesta produkterna var slut men jag hade tur och färgen jag skulle ha fanns =) Emelie kleta in färgen i mitt hår och sen kollade vi efter en färg till henne, det blev en rödare färg än hon hade innan, blev jätte fint, speciellt när hon var utomhus! =) Medan Emelies färg satt i klippte hon av mig allt hår, nästan iaf ;) Så nu har jag axellångt hår^^ Det behövdes verkligen, nu är mitt hår friskt igen =) Vi blev klara vid lunch så vi fick sluta tidigt =)

Efter klippningen och färgningen, vad tycks? =)

Efter skolan gick jag ner på stan, upptäckte att ur&penn har öppnat =) Och gick ner till nordea för att betala lite saker. Men hon som jobbade där sa att jag skulle gå till swedbank istället eftersom jag skulle betala till swedbank konton. Så jag gick mot swedbank och helt plötsligt ser jag min gamla mentor Maggan! Var jätte roligt att träffa henne igen^^ Efter jag hade varit på banken åkte jag hem, var jätte trött på bussen och somnade till flera gånger xD Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Och så orkar jag inte skriva nåt mer nu xD

Klart slut!

Drömmar

Ibland känns drömmar jätte verkliga och när man vaknar blir man antingen glad eller ledsen över att det bara var en dröm. Imorse blev jag glad över det! Jag drömde att jag adopterade en pojke i 4-5 års åldern. Jag och pojken flyttade in i en lägenhet men Stefan kunde inte flytta, i samma hus som lägenheten var bodde min pojkväns kompis xD Min mormor var med i drömmen nästan hela tiden. Pojken var tyst och höll sig undan så i slutet av drömmen låg jag och pratade med honom och sa att jag skulle hälsa på hans mamma och undrade ifall han ville bo hos henne igen. Han svarade att han ville det, sen fick han en gråtattack och sa att han inte ville det än, att han ville bo kvar hos mig. Det var så drömmen slutade men det läskiga var att allt kändes så verkligt. Och jag kan säga att jag inte vill få barn när jag är såhär ung! Skum dröm.

På tisdagar brukar jag oftast åka till Järpen och träffa min älskling, men inte idag. Ska kanske fota lite och städa undan det sista i rummet. Sen blir det kanske lite filmtittande =) Men nu ska hundarna få komma ut lite =) Och förresten, jag börjar bli frisk nu =D

Klart slut!

sjuk =(

nu har jag blivit sjuk också, har feber =O det brukar jag aldrig ha feber =S men men, det blir nog bättre, sitter och dricker te så min hals ska må lite bättre iaf =) men jag orkar inte skriva något nu så godnatt =)

Klart slut!

helgen och dagen

I helgen var jag i  Järpen på deras lilla festival med min käraste, det var kul, många bra band som spelade och kul folk. Fast vissa skulle ha kunnat vara någon annanstans tycker jag (A) På söndagen var jag hemma hos Stefan hela dagen, det var jätte mysigt! Och ja, det är väl det som har hänt i helgen.

Idag är det tisdag = ledig från skolan =) Fast någon sovmorgon tar jag inte! Klev upp vid halv 7 på morgonen, fixade mig i ordning och åkte sen iväg till Stefan och var med han på hans skola. Degen var rätt okey, skönt att träffa Stefan men den har varit upp och ner ett tag nu =/ Så får hoppas att allt går uppåt sen iaf.
Nu borde jag egentligen städa rummet, det ser ut som ett bombnedslag. Men jag är trött och har ingen lust med det så det kommer nog inte bli av. Jag får ta det en annan dag. Nu ska jag sitta här ett tag och bara vara, och hoppas att Stefan kommer tillbaka till datorn snart!
Ha det bra allihopa

Klart slut!

3 september 2009

Ganska bra dag idag, om man bortser från träningsverken jag har xD Skolan började med matte B, verkar rätt kul och inte allt för svårt =) Bra och rolig lärare har vi också =D Efter lunchen hade jag Svenska B, trodde inte att det skulle bli så överdrivet kul men när jag träffade läraren och såg vilken possetiv inställning hon hade till det mesta blev svenskan även lite roligare. Att hon även tänker lära ut på olika och roliga sätt gör allt ännu bättre! Så den här terminen kommer nog bli riktigt bra, hoppas jag =) Det känns så nu i alla fall =)

När jag kom hem upptäckte jag att jag hade glömt nyckeln inne innan jag gick på morgonen, jag var alltså utelåst! Men tur hade jag, mamma var på fritidsgården och jobbade så jag kunde gå dit och hämta en nyckel ^^ Hon har även varit mycket snäll och köpt honung så jag kan dricka ett gott te. När jag hade fått nyckeln och gått hem (eller gått kanske jag inte ska säga, kan knappt röra mig utan att det gör ont i hela kroppen just nu så det såg nog mest ut som att jag snubblade fram) gick jag till köket och gjorde pannkakor, mums! Efter det kollade jag på so you think you can dance, helt otroligt att folk dansar som dom som är med där gör! Riktigt kul att se =) Nu har jag kollat på det och tänkte att jag skulle träna lite pilates, dansa igenom det vi har lärt oss och sen stretcha MASSA.

Bild från senaste dansuppvisningen

Dansen började igår och det lät som att innan den här terminen är slut ska vi ha lärt oss att gå ner i split och spagat, så nu ska jag bli vig! xD Önska mig lycka till (A) Fick även veta att vi ska dansa i tvångströjor i ena street dansen, kan bli spännande.
Resten av kvällen kommer spenderas med träning, duschning, packning och städning.

Saknar min älskling massa men imorgon får jag träffa honom och vara med han hela helgen =) Men vi ska antagligen tälta, det känns väldigt lockande när jag i morse upptäckte att det hade varit frost ute under natten xD Haha så jag kommer antagligen frysa ihjäl, om inte Stefan värmer mig hela tiden, men det hoppas jag att han gör(A) Jaja nu ska jag inte skriva något mer, nu ska det tränas!

Klart slut!

RSS 2.0