Kiwi!

Hade tråkigt så jag bestämde mig för att fota lite.










Hihi det var rätt kul idag när jag skulle till skolan, alla som skulle av vid sjukhuset är så vana vid att det alltid är någon annan som plingar, därför lyckades alla att INTE plinga! Så vi fick gå en liten bit extra. Men dagen var helt okey, hade ljusfärgsteori i skolan och sen gick jag ner på stan med Camilla. Vi gick och köpte tröjor i XXL = JÄTTE stora, fast jag ska sätta massa nålar i den så den bli mindre och så det blå försvinner (tröja till dansuppvisningen) Jag har nästan alla julklappar färdiga också, det är skönt!

Ha det bra
Klart slut!

Barnvakt

Fick veta imorse att jag tydligen ska vara barnvakt till min lillasyster, jag hoppas det går bra och hon är på bra humör och inser att hon kan sova utan att mamma eller Ando är hemma.
Idag har det blivit ännu mer julpynt, bilder kommer sen när det är färdigt.
Jag saknar Stefan sjukt mycket! =( Tur att det snart är tisdag!

Klart slut!




Usch, känns inte som det här blir en bra kväll

Wii

Under kvällen har jag och Emma varit hos brorsan och ronja och spelat Wii och haft kul. Jag ska snart göra slingor på mamma men hon sitter och kollar på tv nu.
Jag har inte fått upp så mycket mer julpynt i mitt rum, vet inte riktigt vart kartongen är. Men jag får se om jag hittar den imorgon. Kanske ska fota eller något nu, får se vad jag hittar på, om inte Stefan ringer snart.

Klart slut!

snö!

Nu börjar vintern komma, snön faller ner, julmusikspelas (det har den gjort ett tag) Jag har fått min mor att börja lyssna på massa julmusik. Julpyntet börjar komma upp och utomhus lyser husen upp lite med alla lampor dom satt upp. Julklappar handlas och hela stan är julpyntad. Jag gillar det! Och även om jag inte gillar snö så överdrivet mycket så är det faktisk på tiden att den kommer nu.
Nu ska jag fortsätta min julpyntning.


bild från förra året


Klart slut!

27 november 2009

idag hade jag färgteori och på eftermiddagen klippte jag en kille, det gick rätt bra förutom att jag var tvungen att klippa om flera gånger för han ville ha kortare hela tiden. Men det blev bra tillslut. Jag har även fixat halva mammas julklapp och vet även vad jag ska ge min lillasyster. Har även fått lite julpyntat, men det är långt ifrån färdigt!
Imorgon blir det mera sånt. Jag fotade även lite frost/is på bilen.



















Klart slut!




Hemma idag

Min väckarklocka är skum och vill inte fungera, den ringde vid 1 tiden idag fast den är ställd på halv 7. Men jag var hemma idag iaf, var jättetrött och behövde sova ut. Så har jag städat lite så man ser golvet igen. Varit och hälsat på hos brorsan och Ronja och sen har jag inte gjort så mycket mer. Kollat på Glee som har blivit bra nu. Brorsan änskar sig en klippning i julklapp, jag blev jätteförvånad, var säkert 2 år sen han klippte sig sist. Imorgon blir det skola igen.

Klart slut!

Trött

Jag har varit sjukt trött hela dagen, jobbigt! Vet inte varför heller, jag sov bra utan att drömma hemska drömmar, gick inte och la mig allt för sent och försov mig över en timme imorse. Så jag borde vara pigg, jag har även halvsovit lite mitt på dagen men det gjorde bara saken värre. Så ikväll ska jag sova ännu tidigare!
Idag har jag köpt julklapp till Ando och födelsedagspresent till Stefan (jag är tidigt, jag vet) Hoppas bara att han inte får för sig att köpa det innan han fyller år xD
Var även på dansen på första gången på tre veckor, så det var en hel del att lära sig men jag har lyckats få in det mesta. Ska även stå längst fram i discon så den måste jag verkligen träna på så jag kan hela dansen! I streeten ska vi tydligen stå i en klump, så det kommer säkert bli en massa slag på varandra under dansen.  Jag är glad, vi ska dansa till smurfarna, i rosa kläder!

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om så jag skriver inget mer.

Klart slut!

Fototävling!

Jag har anmält mig till en tävling med temat vattendroppar hos nicolinajovic och man kan vinna ett Closeup-filter från www.tvspelsweb.se Vill du också vara med och tävla? Klicka här.







24 November 2009

En månad kvar till jul! Hihi i helgen blir det förmodligen lite julpyntning här hemma, det ska bli roligt. Jag vill ha en fin röd julklänning till ett bra pris, några förslag vart jag ska leta?

Idag åkte jag till Järpen och träffade Stefan, det var supermysigt! Önskar jag kunde stanna längre. Så otroligt mysigt att stå och krama om honom^^

När jag kom hem var det mat och så hjälpte jag lillasyster Emma med hennes matteläxa och mamma förstod inte hur jag kunde ha sånt tålamod (Emma var trött och ville inte konsentrera sig) men jag fick henne att fatta hur hon skulle räkna. Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Imorgon blir det dans, och jag ska lära mig massa! Hoppas det går bra.

Klart slut!

Kanske borde skriva något nu...

Nu kanske det blir ett långt inlägg, fast det orkar jag igentligen inte xD Hur som helst, jobberbjudandet skulle jag berätta om. Det finns inte så överdrivet mycket att säga men när jag skulle åka hem från praktiken sa Hasse (han som äger salongen) "om du köper lägenhet, flyttar hit, du jobba för mig" Synd bara att det är i Stockholm, jag vill bo kvar här i Östersund!

I fredags fick jag äntligen krama om min underbara Stefan! Så otroligt härligt att träffa honom igen. Skulle vilja vara med honom ännu mer, imorgon får jag träffa honom sen nästa tisdag, sen vet jag inte, känns som att det kommer ta iaf två helger. Men jag hoppas det inte tar så lång tid!



Vi såg på New Moon i helgen, den var bra men inte så bra som jag hade förväntat mig att den skulle vara. Men den är iaf sevärd.
Vi var även på julmarknad i Lit, det måste vara en av dom minsta julmarknaderna! Sen vet jag inte vad mer jag ska berätta om i helgen, jag kunde inte låta bli att typ bli jätteledsen när Stefan stod och packade sina saker och tillslut började tårarna komma. Vilken tur att han står ut med det iaf^^ Och att han tröstar. Det är typ skumt också för nör det blir så är det både för att jag är glad och ledsen på samma gång, det är en ganska skum kombination tycker jag. Aja nog om det.

Idag har jag varit med Camilla och Johanna och tränat dans. Det var kul, men det blev nog inte så mycket dans som vi hade tänkt oss. Men jag lärde mig lite saker iaf. Jag har även ordnat tre julklappar, vet vad jag ska ge till Ando och vet vad min älskade ska få i födelsedagspresent (han fyller i februari så jag är nog liiite tidig där men det gör inget) Jag träffade även Sandra och Emelie idag, det var kul! Fast Sandra sms-bombade mig för att vi inte hade rast samtidigt, så jag var tvungen att stänga av telefonen så inte alla blev irreterade haha.

Det kommer nog mer bilder på folk jag klippt senare, just nu orkar jag inte fixa.

Jag vill ha imorgon<3

Klart slut!






Wiie!

Haha jag har typ fått jobberbjudande idag xD Men det skriver jag mer om på söndag, nu ska jag packa klart det sista och om några timmar får jag träffa Stefan! =D

Klart slut!

Önskelista =)

Nu har jag fått till en önskelista^^ Jag har inte skrivit ut sakerna i någon speciell ordning, som 1 är det jag vill ha mest utan jag har bara satt ut siffrorna för att jag ska kunna skriva vad det är.


1.   Presentkort på HM och Kicks
2.   Bra kammar köpta på en frisörsalong eller hos någon som säljer till frisörer
3.   Pengar till fotosaker och dans
4.   Öppna hårnålar (svarta)
5.   Cirkulärt polaritionsfilter (polfilter) 52mm
6.   Gråfilter 52mm
7.   Fransk manikyr set (trind)
8.   Kerastase nattserum (ÉPAIS-THICK)
9.   Stativ som går att höja och sänka
10. Extern hårdisk (gärna i nån rolig färg)
11. Parfym Flowerbomb (Viktor&Rolf)


Det är även julpyntat i stinsen nu, igår kom granen upp. Sånt gillar jag^^




Klart slut!

18 November 2009

Idag är en bra dag =) Jag har fått massa beröm av människorna som jobbar på salongen, några saker som sagts är:
"när jag gick i tvåan var det ingen som gjorde så fina foliepacket"
"Det ser ut som om jag skulle ha gjort det"
"Vilken bra tvåa!" - sagt av han som äger stället och inte trodde att man kunde så mycket om man går i tvåan och som bara brukar ta emot treor.

Blev nojd jag också med båda modellerna! Hihi så en bra dag har det varit!

Mia slingade jag bara, och det blev jättenaturlig färg.



Tina la jag en bottenfärg på och klippte.



Jag sitter även och funderar på vad jag önskar mig, någon som kommer på något jag sagt?

Och till mamma, Jag har bra med kunder och Sofie ringde men det är stressigt för dom så  hennes kille kommer inte och klipper sig. Vi ses säkert på fredag, jag kan komma förbi och säga hey ;)

Klart slut!

Bra att folk hör av sig...

Idag skulle det komma två och klippa sig hos mig, dom skulle vara där vid 10-11 men dom hade fortfarande inte kommit när klockan var tolv. Jag skrev till Lina och sa det eftersom jag inte hade nummret till dom så hon ringde. Det dom säger till henne är "vi hann inte." Så jag var på salongen från 10 till 4 utan att ha något att göra, sen kom kusin Jessica och klippte sig, sötbarn!



Efter att jag klippt henne åkte vi hem till farmor och farfar med hennes föräldrar, åt middag och umgicks massa, det var kul!

Nu är det två dagar kvar tills jag får träffa min älskade! Längtar <3

Klart slut!

jullåt?

Jag vill ha tips på bra jullåtar!

Idag blev det lite färgning och klippning av Mias kompis.


(anledningen till att jag bara visar bilder bakifrån är för att jag inte vet om dom vill att jag ska lägga upp bilder där deras ansikten syns)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, sprang runt och letade jacka med en som jobbar på salongen, det gick inte så bra och nästan alla jackor var för stora för henne. Sen slutade jag tidigt, ringde älskling och pratade med honom ett tag^^ Nu står farmor och bakar bullar och syltkakor, hon har även gjort sylten själv av hallonen på baksidan! Ska förmodligen klippa mig och färga utväxten innan jag åker hem också.

Klart slut!

Kan inte julen komma snart?

Jag längtar efter jul! Efter allt julpynt, alla ljus och lampor som lyser överallt, julmusiken och allt skoj som julen innehåller. Syrrans glada ansikte när hon ser tomten (hoppas våran tomte kommer i år också!) ja, jag vill helt enkelt ha jul! Jag gillar att börja tidigt med pynt och sånt så idag har jag köpt lite julpynt till min minigran, jag vill ha en mellanstor gran och ha brevid min garderob men det kommer jag säkert inte få för mamma =/ Jag har även köpt en lång tomteluva, jippie!
Farmor köpte EMDs julskiva och den var helt värdelös, absolut inte värt 80 kr som hon betalade för den, hon ville åka tillbaka och lämna tbx den. Har ni något tips på bra jullåtar?

Idag var även första gången farmor och farfar åt taco, jag lärde dom hur dom gjorde och nu kommer det nog ätas lite då och då hos dom. Farmor tyckte iaf att det var jättegott. Senare på kvällen kollade vi på körslaget och Olas kör var riktigt bra, dom hade riktig körsång, massa stämmor, det är fint. Farmor satt och sa "heja Robin" hela programmet för att en som är med där liknar min bror Robin rätt mycket, hade robin bara borstat och snyggat till sitt hår hade dom varit väldigt lika.
När vi satt och kollade på tv såg en låga på ett ljus rätt roligt ut, det hade blivit en klump som gjorde att lågan delade sig, jag tog lite kort men inte många som blev bra, lågan blev till en vanlig låga rätt snabbt.







Jag saknar min underbara pojkvän! Bara så ni vet ;)

Klart slut!

"Landet" kommer inte finnas längre!

Jag har kommit på en sak, säkert en massa andra som tänkt på det förut men jag kom och tänka på det igår när jag åkte förbi en byggplats. Eftersom det byggs mer och mer hus och lägenheter varje dag kommer allt ligga så tätt så att i stort sett ingen kommer ha någon tomt. Det man kallar landet, stora ängar, vackra skogar, mycket djur osv. kommer att vara borta. Det som kommer kallas landet är när husen står runt 10 meter ifrån varandra och husen har en tomt på ca 20*20 meter. Det kommer såklart finnas vissa undantag för t.ex. bondgårdar och liknande och kommer nog även finnas några få platser där det fortfarande finns stora ängar och vackra skogar. Men det mesta kommer nog försvinna under alla bostäder som ska byggas. Om dom nu ska ha en massa nya bostäder får dom väl bygga massa höghus folk kan bo i, inte för att jag tycker det är snyggt men det är bättre än att all natur försvinner! Jaja, det var allt om det.

Idag har jag köpt en julklapp, jippie! Måste få önskelistor från min familj nu juh, jag vill handla julklappar! Dom har även börjat spela julmusik på radion och julpyntat i affärerna, det gillas =) Det är även väldigt svårt att komma på julklappar, fast inte till min älskade pojkvän för han har varit snäll och önskat sig lite saker och sen är det inte lika svårt att komma på saker till honom. Men jag skulle behöva lite hjälp med julklappstips till:
*Ando - låtsaspappa
*Mamma
*Emma - lillasyster 9 år
*Lina - storasyster 28 år
*Robin - storebror 19 år
*farmor
*farfar

Så kommer ni på något är det bara att tipsa!

Jag gillar min nya praktikplats! Snälla människor, fast jag pratar mest bara med två av dom. Dom är jätteduktiga på att lära ut och nämna detaljer som gör arbetet enklare och snabbare. Mycket bra och jag fick även höra idag när jag hade satt i all färg att det inte såg ut som att det var en som gick andra året som gjort det utan att det såg jätte professionellt ut. Blev även klippning. Tyvärr glömde jag att ta en före-bild men jag tog en efter-bild iaf, färgen ser inte riktigt ut som på kortet, den är ännu snyggare i verkligheten. Jag färgade från grått och smutsblont, matt hår till en lite varmare blond färg med några ljusare slingor i.



Sen påväg hem fotade jag en grind, gick inte så bra eftersom det var mörkt och jag inte hade något stativ. Fick bara nån skum bild som inte blev särskilt bra men den får duga. Man ser typ inte ens vad det är, men det behöver man inte alltid göra ;)



Annars så har jag ätit världens godaste pannkakor! Det är bara farmor som kan göra såna goda pannkakor. Efter maten la jag lite pussel, sen kom farfar och hjälpte en liten stund sen gick vi upp till tvn. Kollade på mammas pojkar, verkligen ett larvigt program! Haha jag tycker inte föräldrar ska ha så mycket att säga till om när det gäller förhållande, eller jo, men inte med vem man ska ha det med. För om man älskar någon så ska det inte spela någon roll om ens föräldrar gillar han/hon eller inte, fast det blir juh mycket lättare om dom gör det! Efter det kollade vi på Glee som startade idag, det var sämre än jag förväntat mig men jag ska kolla nästa vecka för att se om det blir något bättre.

Nu har jag skrivit en massa, haha duktigt om du orkade läsa allt ;)

Klart slut!

Trött

Orkar inte skriva så mycket ikväll, berättar om nya praktikplatsen imorgon istället.
Godnatt!

Klart slut!

10 November 2009

Vet ni, vet ni! Jag har fått en ny praktikplats nu! Börjar imorgon, ska bara in till andra salongen och säga att jag byter. Ska vara på Stinsen på Sauvko Salong, så är det någon som vill bli klippt/färgad/slingad hör av er till mig på min mobil. 073-83 55 142
För er som inte vet ligger Stinsen i Häggvik som är en bit utanför Stockholm, det betyder även att jag stannar i Stickholm resten av praktiktiden.

Klart slut!



9 November 2009

Nu har jag, farmor och farfar åkt runt och letat praktikplats, får antagligen veta imorgon om jag stannar här eller åker hem, jag vill inte vara kvar på stället jag är nu iaf. Jag träffade Simon från klassen idag när jag väntade på tåget, det var lite oväntat men kul.
Snart gått två veckor sen jag träffade Stefan och saknaden är stor och jobbig =(
Jag har inget att skriva om.

Klart slut!

sjuk?

Känns som att jag börjar bli sjukare igen =( Har känt mig febrig och yr idag men har inte haft någon feber så det kan vara för att jag sovit så dåligt. Jag klarade av att vara på praktiken i en timme innan jag åkte hem. Sen tror jag att jag ska hitta en ny praktikplast där jag får göra lite mer saker, har stått och rullat permanent och försökt fönat vågor i en vecka, känns inte som att jag får ut så mycket av praktiken då. För såna saker kan jag lika gärna nöta hemma eller på skolan. Men jag har ett problem, vart ska jag vara? Nån som kan tipsa om något ställe, antingen i stockholm eller i östersund (jag tror vi fixade så vi kunde boka om biljetten om det finns något i östersund eller däromkring) Jag byter isf nån gång under veckan.

Nu ska jag kolla på film och vila.

Klart slut!

.

Jag kan inte sova, och jag måste sova.

8 November 2009

Stan idag igen med mamma, mormor och Emma innan dom åkte tillbaka till Östersund igen. Vi hann inte med så många affärer så jag gick runt själv efter att dom hade åkt. När jag var på skopunkten hittade jag en sko som jag ville ha, men det var ett problem, det var bara en sko! Jag fick springa runt i affären i säkert en halvtimme innan jag lyckades hitta den andra skon, men det var det värt! Träffade även en glad kvinna inne på affären, jag frågade henne om hon hade sett en sån sko (medan jag letade) och efter det frågade hon varje gång vi möttes om jag hade hittat skon än och när jag väl hade hittat den blev hon typ glad så gick vi och pratade fraam till kassan. Kul med glada människor! I den första affären jag var inne i hittade jag två tröjor som jag ville ha men när jag skulle betala med kortet godkändes inte köpet. Jag gick ner och tog ut pengar och när jag kom tillbaka och skulle betala säger hon som står i kassan att min mamma redan har köpt dom, så tack mamma! =D





Och här kommer resten av sakerna jag köpt under helgen



















För det här betalade jag ca.780 kr! (nån krona mindre)

Och jag saknar Stefan för mycket, sen fick jag veta att han inte kommer ner så jag kommer inte få träffa han på jättelänge, känns som att det är flera evigheter kvar tills jag får se han igen =( Men det får lov att gå bra endå.
Älskar dig otroligt mycket Stefan! <3

Klart slut!

7 november 2009

Idag blev det stan, hittade tre tröjor, ett par jeansleggins, en ram och en glasfigur. Vi ska iväg och gå resten av stan imorgon. Mamma och mormor hade bokat biljetter till musikalen Cats, jag och emma visste inget och dom lyckades hålla det hemligt tills vi stod utanför dörrarna. Det var både bra och dålig, det var en massa dans och akrobatiska saker men jag fattade ingenting av den. När alla sjöng samtidigt hörde man inte vad dom sjöng heller så det var svårt att hänga med i vad som hände. Men jag gillar musikaler, iaf om man ser dom live!



Jag har fortfarande inte blivit frisk från min förkylning och nu mår jag illa, hoppas jag inte blir sjukare bara. Mamma försöker även få mig att ta vaccinet mot svininfluensan men det vill jag inte.

Vad vill ni som läser min blogg läsa om? Lite tips på vad jag kan skriva om skadar inte. Har ni frågor ni vill ha svar på kan ni skriva det också =)

Klart slut!

6 november 2009

Tänkte bara säga att han/hon som kommenterade mitt förra inlägg och kallade sig ":)" Läs inlägget en gång till, du har blandat ihop sakerna jag skrivit ;) Haha

Idag har jag klippt mamma så nu ser hennes hår jättefriskt ut. Efter det gick vi iväg på bio, en julsaga tror jag att den hette. Min syster tyckte den var jätteläskig och egentligen var hon för ung för att se den, åldersgränsen var 11 år. Men men efter filmen åkte vi till hotellet där dom ska bo och så kom farmor och farfar dit så satt vi och åt och tog det lugnt ett tag. Imorgon blir det stan med mamma, mormor, emma, mia och så kanske farmor och farfar kommer också. Nu är jag trött!

Klart slut!

Stockholm är mesigt!

Det är verkligen mesigt, pga regn blir tågen runt 10 minuter försenade. Om det ligger nån cenimeter snö blir det trafikkaos. Det är sjukt vad människor får panik också och hur stressade dom faktiskt är. När jag skulle åka hem från praktiken idag var det fullt på tre tåg i rad, endå pressar sig människor in och står så tätt att de knappt kan röra sig och så att det nästan blir klämda när dörrarna stängs. Istället för att pressa mig in så väntade jag i max 10 minuter innan det kom ett tåg som man kunde åka i utan att bli kvävd. Men det är endå rätt kul att se hur stressade folk är och att dom inte kan vänta två minuter till tills nästa tåg går.
Det är helt enkelt så, Stockholm är en mesig stad där människor inte kan leva ett liv utan stress varje dag. Känns bra att vi flyttade härifrån så inte jag blev så stressig som alla dessa människor.
Det var allt för mig.

Klart slut!

5 November 2009

Tänkte bara säga att det är tråkigt att skriva blogg när typ ingen komenterar. Så börja komentera lite! Mamma är duktig på det iaf, men hon är typ den enda. Imorgon kommer hon, mormor och Emma och jag ska klippa mamma, skönt att äntligen få göra något annat än att rulla permanent och föna vågor, är sjukt less på det men jag har inte kunnat tagit dit modeller på hela veckan.

Klart slut!

4 November 2009

Nu börjar allt gå lite lättare på praktiken, men jag fick jätteont i ryggen idag.  Min hals mår nästan bra nu också! Gör bara lite ont när jag sväljer ibland. Haha jag och farmor satt och spelade yatzy efter maten (kommer nog bli så ganska ofta under dom här veckorna) och farmor fick över 300 poäng varje gång, vi spelade tre gånger! =O
På fredag kommer mamma, mormor och lillasyster hit, det kan bli kul =)


Jag har även suttit och kollat lite på Grynet!



Klart slut!

3 november 2009

Idag har jag börjat få till vågor när jag fönar och det är bra =) Håller lite snett eller så stor jag snett så det måste jag försöka ordna till. När jag kom hem idag satt min pappa i köket, har inte träffat han på flera år så det va lite skumt. Har inte hänt så mycket annars idag, spelat yatzy med farmor och farfar, jag vann! 300 poäng.
Imorgon börjar jag inte först vid 12, skönt.

Klart slut!

Första dagen på praktiken

Nu var en dag avklarad och jag har redan fått en läxa xD Tills på torsdag ska jag ha lärt mig att föna fem vågor uppe på huvudet på en docka. Vi har inte ens gått igenom det på skolan så det blir en utmaning. Jag har även lärt mig massa fel jag gör när jag rullar permanent, som ingen av mina lärare nämnt förut. Så nu vet jag vad jag gör fel iaf. Trevligt folk som jobbar där, det är ett stort plus!
Det kom in en tjej idag på salongen som var sjukt lik Miranda i sex and the city när jag såg henne bakifrån och från sidan, samma frisyr och samma färg. Liknade henne i ansiktet också men inte så mycket.




Jag saknar Stefan! Och Sandra och Emelie =( Kom och hälsa på mig allihopa!? =)

Klart slut!

1 November 2009

Nu är det två timmar kvar tills jag flyger iväg till stockholm, hoppas allt kommer gå bra! Nu är i stort sett allt nerpackat och klart, fick plats med kläder för tre veckor i en liten resväska *stolt*

Har inte så mkt att skriva om så..

Klart slut!

RSS 2.0