14 mars 2010

Japp, det där var alltså min jätteseriösa pojkvän som skrev, jag satt och skrattade i stort sett hela tiden medan han höll på och fulade sig. Han åkte hem igår, saknar honom en massa =(
Igår kom Amanda hit och vi bestämde oss för att vi skulle kolla på barnfilmer, vi startade Pocahontas och hann kolla till "färger i en vind" sången, då ringde Kenneth och frågade om vi ville följa med ut och gå. Vi tyckte att vi inte hade något speciellt annat för oss så vi gick ut med han och gick längst något skoterspår i typ en timme innan vi kom fram till en väg och gick på den ett tag.
När vi kom hem fortsatte vi med vårat filmtittande och kollade klart på pocahontas och pocahintas två, den gillade jag inte! Sen satte vi igång ringaren i notre dame, jag somnade lite då och då under filmen. Sen ringde stefan för att säga godnatt men jag somnade inte först efter en timme efter att vi hade pratat så jag sov från 3 till 5 och sen vaknade jag och somnade och vaknade till ca.8 då jag gick och hämtade datorn.
Amanda ligger fortfarande och sover i soffan och jag har ingen lust att väcka henne så jag ska nog kolla lite på tv eller något och hoppas att hon inte vaknar av ljudet från den.
Nu är Bizzy påväg till Lina, känns lite tomt utan en stor vovve som springer omkring men det kommer endå att vara skönt att bara ha Tina.



Nä nu ska jag leta något bra på tv.

Klart slut!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack för kommentaren, en favoritbild för mig...

2010-03-14 @ 09:35:54
URL: http://kandy.se
Postat av: Susanne

Japp, gula klackar blir bra :-D

2010-03-16 @ 14:22:25
URL: http://kandy.se
Postat av: marléne

fina bilder och fin blogg :) såg att du vunnit fototävlingen också, grattis:D

2010-03-16 @ 15:02:36
URL: http://marleneperssson.blogg.se/
Postat av: Susanne

Måsbilden var min favorit också :-D

2010-03-19 @ 08:47:05
URL: http://kandy.se
Postat av: em!

gillar ljuset

2010-03-28 @ 14:37:38
URL: http://emmaklemets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0