.

Tjo, tänkte bara höra efter vilka det är som läser min blogg? =) Bara att skicka iväg en komentar där ni säger vem ni är =)

Klart slut!

kärlek



kärlek är en underbar känsla, men samtidigt så otroligt jobbig. När den man älskar inte är i närheten känns det som att något saknas. Men när han är hos mig är jag världens lyckligaste människa. Det är jobbigt när man bor långt ifrån varandra och bara träffas en del helger, men dom helgerna är några av dom bästa helgerna i livet. Det är så det känns nu i alla fall.
Tänk om man skulle kunna beskriva kärleken till den man älskar, på ett sätt som faktiskt stämmer. Alla känslor som flyger omkring inuti mig och alla tankar jag tänker. Det är så mycket jag skulle vilja sätta ord på men det går inte! Det finns inte ord som beskriver den kärlek jag känner. Min kärlek växer mer och mer hela tiden fast jag inte tror att det går att känna en större kärlek än jag gör nu. Och varje gång vi ska träffas känns det som att fjärilar flyger omkring i min mage, jag blir alldeles pirrig och glad. Även fast jag har träffat dig massvis med gånger och känner mig jätte säker med dig så blir jag alltid nervös innan vi ska träffas.
Som första gången vi träffades, jag var riktigt nervös när bussen stannade i Sundsvall och jag visste att du skulle kliva på. När jag såg dig stå i bussen och kolla efter mig kände jag redan då att det var något speciellt med dig. När du sedan hade satt dig brevid mig och vi började prata föll jag direkt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! När du kysste mig första gången kände jag en känsla jag aldrig känt förut, riktig kärlek! Jag trodde att jag hade varit kär förut men efter att ha träffat dig så vet jag att jag inte kan ha varit det. Det jag har känt förut är inte kärlek, det är bara like mer än känslor för en vän, och dom känslorna är väldigt olika, känslorna för nån som varit lite mer än en vän och äkta kärlek.
Skulle jag kunna beskriva min kärlek till dig i ord hade jag gjort det, men det kan jag inte. men du ska veta att du är den finaste människan jag har träffat, både på insidan och utsidan.
Jag älskar dig Stefan Åhman och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! <3

Ansiktsmask!

Just nu sitter jag med ägg gula i hela fejset. Snart blir det äggvita också xD haha Hur som helst så känner jag mig ganska duktig. Jag har städat, blivit irreterad på min lugg så jag klippte om den, pratat massa med Johanna =) Och nu sitter jag som sagt med en ägg-ansiktsmask =) Kanske ska baka bröd tills imorgon också, beror på hur lång tid det tar. Men annars så sitter jag nog här ett tag till ^^
Jag kan för övrigt inte röra en min i ansiktet för att ägg gulan har blivit så stel xD Haha jaja, nu ska jag iaf alldeles strax tvätta av den.

Klart slut!

Fredag

Nu är äntligen den här värdelösa skolveckan över, och nästa vecka börjar riktiga lektioner, ska bli skönt! Idag har det inte hänt så speciellt mycket, skola, stan sen hem och gick ut på promenad med Johanna. Det vi pratade om mest var nog att vi saknade våra pojkvänner =P Men nu är det inte så lång tid kvar tills dom kommer hem, då blir vi glada^^
Jag mår inge bra förresten, är jätte trött, somnar typ direkt när jag kommer hem och är endå jätte trött på kvällen =S och igår började jag skaka när jag lyfte upp lite saker, skumt! Men det lär juh gå över =) Jag köpte nya skor igår och har gått i dom idag, så nu har jag ont i fötterna xD Men det är sånt man får stå ut med när man köper nya skor, eller hur Emelie? ;)
Idag tänkte jag iaf städa rummet, det ser ganska kaos ut just nu!

Klart slut!

10 månader!

Idag har det gått 10 otroligt underbara månader sen jag träffade och blev tillsammans med Stefan^^ Så grattis till oss!  =)

Men just idag kände jag för att klaga lite xD Det är så att jag har blivit riktigt irreterad på skolan idag. Innan jag fick sommarlov flyttade vi om i mitt schema så jag skulle kunna läsa foto A och B också. Men av någon anledning så har skolan under sommaren ändrat om hela schemat så jag fick veta idag att jag inte får läsa foto! Jag hade verkligen sett fram emot det =( Jag kommer inte heller ha matte med den bra läraren jag hade förra året =/ Jag är inte riktigt klar med att klaga än, för min gamla mobil har skrämt mig! Det började i förrgår, den låg i en låda (jag har inte använt den på flera veckor så den har legat avstängd där sen jag fick den nya) och började ringa, det var alarmet för p-pillerna som lät, fast det ringde inte rätt tid =S Jag stängde iaf av alarmet och telefonen stängdes av igen. Efter ca. 20 minuter börjar den ringa igen och så håller det på ca 1,5-2 timmar. Den har ringt både igår och idag och gjort likadant, fast idag när jag försöker stänga av alarmet börjar telefonen att blinka. Jag tycker att det är rätt skumt, att en mobil som legat tyst i några veckor helt plötsligt börjar ringa och blinka. Så nu tror jag att jag har klagat klart för idag =P Så nu tar jag dom bra sakerna =)

Tack vare att jag inte fick ha foto har jag samanlagt 2 dagar ledigt i veckan! =D mitt schema ser ut såhär:
Måndag: 08.30-11.30 Frisörteknik B
Tisdag: Ledig
Onsdag: 08.30-11.30 Kultur och stilhistoria (tror det var det)
Torsdag: 08.30-11.30 Matte B, 12.30-15.30 Svenska B
Fredag: 08.30-11.30 Frisörteknik B, 12.30-15.30 Frisörteknik C

Så det känns ganska slappt =P Haha vi fick marängsviss på skolan idag, gott^^ Fast hela den här veckan känns onödig eftersom vi inte gör något i skolan, men det är kul att träffa folk  =)
Nu ska jag ut med vovvarna och sen kanske fortsätta rita på bilden jag håller på med, fast jag får inte huvudet i rätt storlek och form, tänk att det ska vara så svårt!

Klart slut!

22 augusti 2009

Har haft några underbara dagar med Stefan, för kort tid tyckte jag men det tycker jag alltid (A) Klarar knappt av att säga hej då till honom utan att jag fäller några tårar. Det är verkligen den underbaraste och snällaste killen jag har träffat! Är så otroligt glad över att han finns i mitt liv^^

Hur som helst, nu sitter jag här och gömmer mig från alla barnen som är på kalas hos lillasyster, ni kan juh tänka er, massa 9åringar (runt den åldern iaf) som springer omkring och skriker, nu har dom desutom nyss ätit och fått ännu mera energi! Haha men snart försvinner dom iväg till badet och fortsätter kalaset där =)

Nu ska jag leta folk att vara med! Och skälla på min bror för att jag inte har fått tillbaka mitt busskort än =P Ha det bra allihopa^^

Klart slut!

Grattis!

Grattis lillasyster Emma på 9-årsdagen!


Städa

Idag har jag städat massa, så nu är det fint här ^^ fast det kommer säkert vara lika hårigt här om nån timme =/ jobbigt när djuren tappar massvis med hår! Men det är sånt man får stå ut med =) Min bror gav mig ett bra förslag till tävlingen med fötter=) Massa tack till honom, nu behöver jag bara ca 20 par fötter att fota xD Någon som vill ställa upp?

Imorgon fyller lillasyster 9 år! =) Och älskling kommer hit ^^ hihi nu ska jag ut med vovvarna.

Klart slut!

(blir inte så mycket bilder nu när jag lånar mammas dator men kommer nog fler sen)

Garderoben

Nu är det äntligen gjort! I min garderob har det varit ett stort kaos av kläder, skor och väskor så jag rev ut allt därifrån och kastade det på sängen. Sen var det bara att börja damsuga garderoben och lägga in allt igen. Dom flesta av mina skor är nu intryckta bakom några korgar för att inte ta så mycket plats, där finns även några väskor. När jag kollade mot alla kläder jag skulle vika ångrade jag nästan att jag hade tagit ut alla saker därifrån. Ett stort berg av kläder låg på sängen och jag visste inte vart jag skulle börja. Men tillslut gick det och nu har jag äntligen ordning i garderoben, skönt!

Annars har det inte hänt något speciellt idag, har bara varit hemma. Ska även försöka komma med i en tävling där man ska ha en kreativ bild på fötter, så har ni något förslag är det bara att säga till!

Klart slut!

Åre

Idag åkte jag och Stefan till åre, och jag har nu även sett hur det ser ut på holiday club, fint ställe tyckte jag =) Sen har vi gått igenom hela åre för att hitta centrum (som faktiskt bara var ovanför holidag club xD) men det va lite kul, har inte varit där förut så jag fick juh se hur det såg ut runt omkring iaf =) När vi kommit till centrum gick vi runt i lite olika affärer, älskling hittade en fin tröja (?) på rean, jag gillar rea ^^  Var en supermysig dag, även fast vädret inte var det bästa. Underbart att träffa Stefan igen!

Nu tycker jag att mamma ska komma tillbaka från promenaden så vi kan kolla på film! Annars kommer jag att somna till filmen =P Nu har jag inte något mer att skriva om så.. Ha det bra =)

Klart slut!

=)

Det va ett tag sen jag skrev nu, har lyckats hitta på lite saker under veckan iaf^^ I tisdags åkte vi och hyrde 7 filmer, har inte sett alla än men dom jag har sett har varit rätt bra =) Så det har jag roat mig med nån dag =P

Fredagen blev ett besök på jamtli, det va rätt kul att kolla på deras konstutställning dom har nu. Väldigt bra kopior av orginalbilderna! Va där med mamma, lillasyster, Noa och Maria och vi sprang runt och kollade på olika saker =)

Igår klev jag upp tidigt för att klippa syrrans kompis, hon blev supernöjd och kände inte igen sig själv efter klippningen =P Har tyvärr ingen före/efter bild =/  Fick även höra idag att hon vill komma tillbaka till mig nästa gång hon ska klippas =D Och att en annan som va med och kollade vill bli klippt av mig när hon får pengar =) Så det är rätt nice ^^  Efter klippningen åkte vi jag, mamma och lillasyster till frösö zoo där dom flesta djuren låg och sov, men en del roliga djur var framme iaf =) Orkar inte skriva så mycket om det men här kommer lite bilder.




Ser livrädd ut =( Stackare!






Haha laman försökte sig på kamelen, fast nådde inte upp


Idag har det inte hänt något speciellt, sovit halva dagen typ xD Men imorgon får jag äntligen träffa Stefan igen <3 Så nu blir det sova!

Klart slut!

psst, jag har blivit en ninja också, men säg det inte till någon ;)



11 augusti 2009

Har fortfarande ingen fungerande sladd till min dator men min kära mor låter mig låna hennes när hon inte använder den =) Hur som helst finns det inte så mycket att göra nu, det är regnigt dåligt väder, verkar inte var någon hemma i Lit. Antingen jobbor folk eller så har dom något annat för sig. Jag har inget busskort innan söndag och vill inte slösa massa pengar på buss in till stan. Vi har ingen tv och jag har som sagt ingen dator. Så, vad finns det jag kan hitta på? Bomba mig med förslag! Fast att läsa är inget bra förslag, har snart läst ut två böcker på mindre än en vecka (brukar vanligtvis inte läsa så mycket) Men kommer ni på något kul är det bara att tipsa mig =)

Har jag tur åker vi till Sundsvall någon dag och sen kanske det blir jamtli och åka någon båt nån dag med familjen. Och nästa helg ska jag fjällvandra! Om det blir fint väder iaf ^^ Fjällvandringen blir med moster Anna + hennes familj, mamma, Ando, Emma och förhoppningsvis Stefan också =D  Saknar honom otroligt mycket och vill träffa han så fort som möjligt ^^

Syster Lina flyttar typ 40 mil bort för att gå en utbildning, bizzy (en av hennes hundar) ska bo hos oss under en viss tid, hur länge vet vi inte än men det är minst tre veckor och max 12. Så får hoppas att allt går bra och att hon inte äter upp hela huset ;)

Glöm inte att ge mig tips på vad jag kan hitta på!

Klart slut!

Död sladd =(

Min sladd till datorn har dött vilket betyder att bilder från Öland och sånt kommer när jag har fixat en ny sladd, förhoppningsvis får jag en ny av skolan så jag vet inte ens om jag kommer ha någon dator fram tills dess så vill nån mig nåt så finns jag på mobilen =) 073 - 83 55 142

RSS 2.0