blä för drömmar

Inatt var absolut ingen bra natt =( Drömde massa hemska drömmar, vaknade massvis med gånger så jag är inte direkt utvilad idag. 26e idag också, 2 år och 7 månader sen jag träffade Stefan första gången, mycket har hänt sen dess.
Skolan skulle ha in datorn imorgon också, så jag blir utan dator hela helgen, hoppas det händer något roligt, att det blir fint väder så man kan ligga ute och sola iaf.
Nä, nu ska jag försöka få i mig någon frukost, men jag är inte hungrig.

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar till studenten, känns lite segt att jag inte har något att göra efter men det är bara att leta jobb, men det skadar inte med några veckors sommarlov innan.

Jippie!

Igår gjorde jag deltidsprovet för gesällen, och vet ni vad, jag klarade det!! =D

(gammal bild) Men så glad + lite till är jag =)

Nervös!

Jag är inte så bra på att uppdatera här längre, men det är sånt som händer.
Just nu är jag sjukt nervös inför lördag då jag ska göra mitt delprov som man måste klara för att få börja räkna timmarna som lärling innan man tar gesällen. Så nu är det bara att träna och hoppas det går bra! Jag gömmer mig även från min lillasyster, fler i hennes klass har magsjuka och hon känner sig lite dålig och jag kan verkligen inte bli sjuk nu. Så det är lite synd om henne =/

Ska även iväg till tandläkaren idag =( Jag tycker inte om dem.. Får ligga där med musik på hög volym och försöka att inte bry mig när de borrar och tar sprutan, lite jobbigt då jag har sprutfobi men inte klarar av att laga tänder utan bedövning.

När jag är klar med mitt projektarbete kommer det komma upp lite bilder här så ni får se vad jag hållit på med.

Sen längtar jag galet mycket efter älsk! Vill ha han här hos mig nu. <3

RSS 2.0